Προαγωγή για τον Ντάμε Σαρ, μπήκε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Προαγωγή για τον Ντάμε Σαρ, μπήκε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Νίκος Καλαμπάκας 19:06 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 15.08.2024

Ο Ιταλός Ντάμε Σαρ υπολογίζεται από τον Ζοάν Πεναρόγια για την Μπαρτσελόνα της νέας σεζόν.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλωσορίζει τον νεαρό Ντάμε Σαρ στην πρώτη της ομάδα, εξέδωσε η Μπαρτσελόνα.

Ο σύλλογος της Καταλονίας καταγράφει την πορεία του παίκτη μέχρι το 2022, όταν και έφτασε στη Μασία, τονίζοντας ότι πλέον έχει έρθει η ώρα να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα.

Ο Σαρ έχει καταγράψει δύο συμμετοχές με την Μπάρτσα στο επίπεδο της Ευρωλίγκα, αφού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αγωνίστηκε και απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Έχει γεννηθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τρεβίζο και ξεκίνησε το μπάσκετ το 2012 σε ηλικία 6 ετών. Έμεινε στην τοπική ομάδα μέχρι το 2019, ενώ αργότερα πήγε για μια νέα περιπέτεια στο Μπασάνο.

Στην Μπαρτσελόνα μεταπήδησε το 2022, κάνοντας ντεμπούτο σε αγώνα της ομάδας των νέων. Οι Καταλανοί πιστεύουν στο ταλέντο του και του δίνουν μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στα χέρια του είναι να την κρατήσει...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!