Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν τον Ντάνιελ Τάις - Ο Γερμανός σέντερ έχει ήδη τρεις προτάσεις από το NBA
i

© IMAGO

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν τον Ντάνιελ Τάις - Ο Γερμανός σέντερ έχει ήδη τρεις προτάσεις από το NBA

Γιώργος Γαβριλάκης 10:33 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 02.07.2024

Ως ελεύθερος από τους Κλίπερς, ο Γερμανός σέντερ Ντάνιελ Τάις, έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague, αλλά έχει επίσης προτάσεις συνεργασίας από τρεις ομάδες του NBA. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο είναι μία εξ αυτών!

Για μια στιγμή σκέφτηκε πως ίσως το άμεσο μέλλον προέβλεπε επιστροφή στην Ευρώπη. Μάλιστα είχαν ξεσπάσει ήδη οι φήμες πως ο Ντάνιελ Τάις ίσως δεν έχει θέση στο NBA από τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα δημοσιεύματα έβαζαν στο μεταγραφικό του κάδρο τον Παναθηναϊκό -που έτσι κι αλλιώς αναζητά έναν σέντερ για να ενισχυθεί.

Μόνο που η μπογιά του Γερμανού, όχι μόνο... περνάει, αλλά είναι σε θέση να αποφασίσει εκείνος σε ποια ομάδα θέλει να αγωνιστεί. Οι Κλίπερς με τους οποίους αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως τον έχουν αφήσει ελεύθερο και τον έχουν ενημερώσει κιόλας (προ πολλού) ότι δεν χρειάζεται να περιμένει πρόταση από αυτούς. Διότι, δεν έχουν σκοπό να του κάνουν. Ήδη απέκτησαν back up ψηλό (τον Μο Μπάμπα), αλλά έναν τέτοιον ψάχνουν κι άλλες ομάδες.

Συνεχίζει στο NBA ο Γκόγκα Μπιτάτζε - Όλες οι υπογραφές και οι συμφωνίες του πρώτου διημέρου της Free Agency
NBA

09:49 - 02.07.2024

Συνεχίζει στο NBA ο Γκόγκα Μπιτάτζε - Όλες οι υπογραφές και οι συμφωνίες του πρώτου διημέρου της Free Agency

Η ελεύθερη αγορά του NBA έχει πάρει... φωτιά! Ανανεώσεις και υπογραφές διαδέχονται η μία την άλλη και ο Γκόγκα Μπιτάτζε δεν δυσκολεύτηκε να βρει ένα ακόμα συμβόλαιο. Ο Γεωργιανός παραμένει στο Ορλάντο για άλλα τρία χρόνια και θα εισπράξει 25 εκατομμύρια δολάρια. Δείτε όλες τις συμφωνίες των πρώτων 48 ωρών της μεταγραφικής περιόδου του «μαγικού πλανήτη».

Μάλιστα, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που χρειάζονται επειγόντος έναν ποιοτικό σέντερ (ακόμα κι αν δεν ανταλλάξουν κάποιον εκ των Μπρουκ Λόπεζ ή Μπόμπι Πόρτις, ενδεχόμενο που παραμένει «ζωντανό») έχουν εκδηλώσει ήδη την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν.

Το ίδιο και οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που αποδέσμευσαν τον Γιόνας Βαλαντσιούνας και έχουν κενά κοντά στο καλάθι, αλλά και οι Μέμφις Γκρίζλις. Και στις τρεις ομάδες ο 32χρονος Τάις αναμένεται να έχει ρόλο και θέση στο rotation, ενώ θα πάρει ένα συμβόλαιο με αρκετά χρήματα -περισσότερα απ' ότι θα βρει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.