Χάκετ: «Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι η φετινή απογοήτευση της EuroLeague»
i

Nτάνιελ Χάκετ / © IMAGO

Χάκετ: «Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι η φετινή απογοήτευση της EuroLeague»

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:57 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 03.10.2024

Ο Ντάνιελ Χάκετ της Βίρτους Μπολόνια και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εξέφρασε την γνώμη του για τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παναθηναϊκός θεωρεί πως θα είναι η απογοήτευση της φετινής EuroLeague.

Η φετινή Euroleague κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (03/10), με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR να ξεκινάει τον αγώνα του απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία, ενώ καλείται να να υπερασπιστεί τον τίτλο του ως Πρωταθλητής Ευρώπης της προηγούμενης σεζόν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Βίρτους Μπολόνια, έχει άλλη γνώμη για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Ο Ιταλός, Ντάνιελ Χάκετ, μίλησε στη NOVA και σύμφωνα με την άποψή του, δεν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα έχει την ανάλογη πορεία με πέρυσι.

Η παράδοση του Άλμπα-Παναθηναϊκός: Η ισορροπία στο σκορ και η... σύμπτωση με τον αριθμό «65»
EUROLEAGUE

08:39 - 03.10.2024

Η παράδοση του Άλμπα-Παναθηναϊκός: Η ισορροπία στο σκορ και η... σύμπτωση με τον αριθμό «65»

Την Πέμπτη 3/10, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα για την πρεμιέρα της Euroleague και το Sportal ανατρέχει στο μεταξύ τους «γερμανικό» παρελθόν, σημειώνοντας μάλιστα και μια... σατανική σύμπτωση με τον αριθμό 65!

Στην πραγματικότητα ο Χάκετ θεωρεί πως «o Παναθηναϊκός πρόκειται να είναι η απογοήτευση της σεζόν». Ξεκίνησε την αναφορά του βέβαια από την... προφητεία για τη δική του ομάδα, λέγοντας πως «η Βίρτους φέτος ελπίζω πως θα είναι η έκπληξη της EuroLeague». Kαι η απογοήτευση, «συγγνώμη που πρέπει να το πω, αλλά θα είναι ο Παναθηναϊκός. Πέρσι το πήρε, οπότε δεν πειράζει να είναι η απογοήτευση για μια σεζόν».