Η απίστευτη έκρηξη του Ντάρκο Ραΐκοβιτς: «Αυτά που γίνονται είναι μ@λ@κίες και σκ@τ@» (vid)

Η απίστευτη έκρηξη του Ντάρκο Ραΐκοβιτς: «Αυτά που γίνονται είναι μ@λ@κίες και σκ@τ@» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:44 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 14.08.2024

Ο προπονητής των Τορόντο Ράπτορς, Ντάρκο Ραΐκοβιτς, δεν είχε απλώς παράπονα από τους διαιτητές στον αγώνα με τους Λέικερς. Ήταν έξαλλος και εκφράστηκε αντιστοίχως...

Μπήκε αγριεμένος στην αίθουσα Τύπου για την καθιερωμένη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα. Μόνο που αυτή δεν κύλησε με τον καθιερωμένο τρόπο. Υπάρχουν αρκετές φορές που εκφράζονται διαμαρτυρίες και παράπονα για τη διαιτησία, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται με τακτ, καθώς το ΝΒΑ προβλέπει πρόστιμα αν κάποιο το παρακάνει. 

Για τον Ντάρκο Ραΐκοβιτς τα αρνητικά συναισθήματα της απογοήτευσης και κυρίως του θυμού όμως, δεν μπόρεσαν να τον συγκρατήσουν. Όσοι τον είδαν, πριν καν αρχίσει να μιλάει, τον φοβήθηκαν και αυτά που είχε να πει τον έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό. 

«Αυτά που έγιναν σήμερα είναι μ@λ@κίες», είπε ο Σέρβος κόουτς των Τορόντο Ράπτορς και αναφερόταν στις αποφάσεις των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του στην ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς

«Είναι ντροπή για τους διαιτητές συνολικά, αλλά και για την λίγκα», είπε και ακολούθως εξηγήθηκε: «Οι Λέικερς είχαν 23 βολές και εμείς δύο στην τέταρτη περίοδο. Πώς να παίξουμε έτσι; Καταλαβαίνω τον σεβασμό στους All Star παίκτες, αλλά έχουμε κι εμείς τέτιους. Πώς γίνεται για παράδειγμα, ο Σκότι Μπαρνς, που πηγαίνει σε κάθε φάση προς το καλάθι με δύναμη, χωρίς να κάνει θέατρο ποτέ του, να εκτελεί συνολικά στον αγώνα μόνο δύο βολές σε όλο τον αγώνα. Πώς γίνεται αυτό;», αναρωτήθηκε και έδωσε την απάντηση μόνος του: «Έπρεπε να νικήσουν οι Λέικερς σήμερα; Αν έπρεπε να γίνει αυτό τότε έπρεπε να μας το πείτε να μην κατέβουμε να παίξουμε. Έπρεπε να τους δώσετε τη νίκη χωρίς να μας ταλαιπωρήσετε». 

Οι Μαϊάμι Χιτ έδωσαν στον κόουτς Σποέλστρα νέο συμβόλαιο που έσπασε τα ρεκόρ
NBA

09:16 - 10.01.2024

Οι Μαϊάμι Χιτ έδωσαν στον κόουτς Σποέλστρα νέο συμβόλαιο που έσπασε τα ρεκόρ

Ο Έρικ Σποέλστρα έγινε πρώτος προπονητής των Μαϊάμι Χιτ το 2008 και τώρα με το νέο του συμβόλαιο δεσμεύεται μέχρι το 2032! Η οκταετή επέκταση που του προσφέρθηκε και την αποδέχθηκε αφορά τη μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου στην ιστορία των επαγγελματικών σπορ στη βόρεια Αμερική.

Και κατέληξε: «Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Σκότι Μπαρνς θα γίνει All Star, θα είναι το πρόσωπο της λίγκας σύντομα και δεν τον σέβονται. Αυτό που γίνεται με αυτόν φέτος είναι σκ@τ@».

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!