Ντατόμε: Ξανά εκτός με νέο τραυματισμό ο Ιταλός

Τζίτζι Ντατόμε

i

© Euroleague

Ντατόμε: Ξανά εκτός με νέο τραυματισμό ο Ιταλός

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:00 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 20.08.2024

Χωρίς σταματημό οι τραυματισμοί για την Αρμάνι Μιλάνο, αφού ο Τζίτζι Ντατόμε υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε τον Παναθηναϊκό (78-76) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, όμως η νίκη αυτή αποδείχθηκε... πύρειος!

Ο Τζίτζι Ντατόμε, ο πολύπειρος φόργουρντ της ομάδας του Μιλάνο τραυματίστηκε στα μέσα της πρώτης περιόδου και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Ωστόσο ένας ακόμη τραυματισμός για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Για τον Τζίτζι Ντατόμε έγινε δήλωση από την Αρμάνι Μιλάνο. Στη δήλωση που έκανε η ιταλική ομάδα, αναφέρθηκε ότι ο Ντατόμε υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και θα επανεκτημηθεί τις επόμενες μέρες. Αναφέρθηκε ότι η ημερομηνία επιστροφής του Ντατόμε θα ξεκαθαρίσει μετά την αξιολόγηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός το πίστεψε, ο Μπέικον το έχασε και έμεινε η γεύση της ήττας στο σουτ από τη Μιλάνο
EUROLEAGUE

23:16 - 23.02.2023

Ο Παναθηναϊκός το πίστεψε, ο Μπέικον το έχασε και έμεινε η γεύση της ήττας στο σουτ από τη Μιλάνο

Ο Ντουέιν Μπέικον αστόχησε στην τελευταία κρίσιμη προσπάθεια που θα ισοφάριζε το ματς κι έτσι ο Παναθηναϊκός έχασε στο Μιλάνο με 78-76 από τις βολές του Νικολό Μέλι -στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο των «πρασίνων».

Ο 35χρονος φόργουορντ έχει παίξει μόλις 4 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα αυτή τη σεζόν, λόγω τραυματισμών. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια ο Ιταλός βετεράνος είχε μέσο όρο 3 πόντους και 1 ριμπάουντ. Πολλοί παίκτες έπεσαν θύματα τραυματισμών και στην απογοητευτική φετινή Αρμάνι Μιλάνο.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 9-15. Μια πολύ δύσκολη σεζόν για την ιταλική ομάδα καθώς δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι στην 1η θέση ισοβαθμώντας με την Βίρτους Μπολόνια με ρεκόρ 15-4. Στο Κύπελλο ιταλίας γνώρισε τον αποκλεισμό σοκ στα προημιτελικά από την Μπρέσια (75-72).