Ο Μέλι έκλαιγε σαν μωρό παιδί για το «αντίο» του Ντατόμε (vid)

Ο Ντατόμε στην αγκαλιά του Μέλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA

i

FIBA

Ο Μέλι έκλαιγε σαν μωρό παιδί για το «αντίο» του Ντατόμε (vid)

Sportal newsroom 15:03 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 14.08.2024

Νίκολο Μέλι και Λουίτζι Ντατόμε είναι εκτός από συμπαίκτες και καρδιακοί φίλοι και ο πρώτος έπεσε στην αγκαλιά του δεύτερου ξεσπώντας σε κλάματα επειδή θα κρεμάσει τα παπούτσια του!

Καμιά φορά τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα του ανθρώπου και αυτό ακριβώς έπαθε ο Νίκολο Μέλι μιλώντας για τον πρώην συμπαίκτη του και καρδιακό του φίλο, Λουίτζι Ντατόμε.

Ο τελευταίος είχε ανακοινώσει ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA θα αποσυρθεί από το μπάσκετ, γεγονός που δεν έκανε τον καλό του φίλο να αισθανθεί άνετα.

Το Sky Sports έφτιαξε ένα βίντεο για το «αντίο» του αρχηγού της εθνικής Ιταλίας και σε αυτό φιλοξενείται συνέντευξη του Μέλι, ο οποίος «σπάει» και δακρύζει μπροστά στην κάμερα. Αμέσως ο Ντατόμε τον παίρνει αγκαλιά προκειμένου να τον παρηγορήσει και του δίνει ένα στοργικό φιλί στο κούτελο!

O Μέλι μιλάει για τη φιλία τους, εξηγεί πόσο σημαντικός ήταν ο Ντατόμε στις ομάδες που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ στη συνέχεια ξεσπάει για το γεγονός ότι κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια, ενώ θα μπορούσε να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο για δύο ακόμα χρόνια:

«Με νευρίασες, γιατί ξέρω πως είχες ακόμη δύο χρόνια που μπορούσες να παίξεις μπάσκετ, έστω και με έναν διαφορετικό ρόλο. Όταν βγήκε το βίντεο που αποχωρείς άρχισα να κλαίω», λέει ο Νίκολο Μέλι και στη συνέχεια πέφτει στην αγκαλιά του Ντατόμε τονίζοντάς του «Με εγκατέλειψες».

Τότε, ο πρώην αρχηγός της Ιταλίας τον αγκαλιάζει και του δίνει ένα φιλί στο κούτελο προκειμένου να τον παρηγορήσει.

Η τελευταία φορά που ο κόσμος είδε τον Ντατόμε να αγωνίζεται ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου και στο ματς της Ιταλίας με τη Σλοβενία.

Τρία λεπτά και 26 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο κόουτς Ποτσέκο κάλεσε τον αρχηγό του στον πάγκο και όλο το γήπεδο σηκώθηκε για να τον χειροκροτήσει.

Ο Ντατόμε είπε στον πατέρα του ότι δεν θα έκανε ότι ο Σλούκας και εκείνος τον αποκάλεσε μ@λ@κ@!
EUROLEAGUE

10:36 - 19.07.2023

Ο Ντατόμε είπε στον πατέρα του ότι δεν θα έκανε ότι ο Σλούκας και εκείνος τον αποκάλεσε μ@λ@κ@!

Ο Λουίτζι Ντατόμε της Αρμάνι Μιλάνο, φίλος καλός του Κώστα Σλούκα από τα κοινά τους χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, εξήγησε πως βάσει της δικής του ιδιοσυγκρασίας δεν θα έκανε μία μεταγραφή σαν την φετινή του Έλληνα γκαρντ και όταν τον άκουσε ο πατέρας του εκνευρίστηκε και τον έβρισε.

Πριν την έναρξη του αγώνα μάλιστα, ο Ντατόμε έβαλε τα κλάματα κατά την ανάκρουση του ύμνου της Ιταλίας, αφού γνωρίζοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα πατήσει παρκέ αγωνιζόμενος, δεν άντεξε τη συγκίνηση.