Έτοιμος για νέο διετές συμβόλαιο στη Βιλερμπάν ο Ντε Κολό!

Έτοιμος για νέο διετές συμβόλαιο στη Βιλερμπάν ο Ντε Κολό!

Γιάννης Πάλλας 18:15 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 07.07.2024

Την παραμονή του στη Βιλερμπάν για άλλα δυο χρόνια εξετάζει ο Νάντο Ντε Κολό

Πλησιάζει στην υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου με τη Βιλερμπάν ο Νάντο Ντε Κολό. Ο 37χρονος γκαρντ φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου για να υπογράψει το τελευταίο συμβόλαιο της σπουδαίας καριέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yann Ohnona από την L'Equipe, ο Νάντο Ντε Κολό συμφώνησε σε ένα νέο διετές συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν.

Στην 11η σεζόν του στην EuroLeague πέρυσι, ο έμπειρος Γάλλος είχε μέσο όρο 12,2 πόντους και 4,1 ασίστ ανά παιχνίδι με 13,7 (PIR) στην αξιολόγηση. Μάλιστα, τα στατιστικά του ήταν περίπου ίδια και στη Γαλλική Λίγκα (LNB) όπου είχε 11 πόντους και 4,2 ασίστ με 12,3 (PIR) στην αξιολόγηση.

Ο 37χρονος Γάλλος είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, ξεπερνώντας τον ανεπανάληπτο Νίκο Γκάλη το 2022.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νάντο Ντε Κολό είχε ήδη αφήσει να εννοηθεί πως το επόμενο συμβόλαιό του θα ήταν το τελευταίο του. Κι όλα συνηγορούν πλέον πως θα αποσυρθεί από το μπάσκετ φορώντας τη φανέλα της Βιλερμπάν.

Από κει και πέρα, η Βιλερμπάν προχωράει ουσιαστικά την ενίσχυση της για τη νέα σεζόν, προκειμένου να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από την απογοητευτική εικόνα της περσινής σεζόν.

Έτσι, μετά τον Άντμιραλ Σκόφιλντ οι Γάλλοι προχώρησαν σε δεύτερη μεταγραφή με άρωμα ΝΒΑ, καθώς έκαναν δικό τους τον Σαικίλ Χάρισον για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Και ο σχεδιασμός συνεχίζεται προκειμένου η Βιλερμπάν να είναι ανταγωνιστική τη νέα χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.