Ο ΝτεΆντρε Έιτον δεν αγωνίστηκε στο Μπλέιζερς-Νετς για τον πιο αδιανόητο λόγο

ΝτεΆντρε Έιτον

i

@Photo by Alex Goodlett/Getty Images

Ο ΝτεΆντρε Έιτον δεν αγωνίστηκε στο Μπλέιζερς-Νετς για τον πιο αδιανόητο λόγο

Χρήστος Τσάλτας 09:14 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Οι Μπλέιζερς δεν είχαν στη διάθεσή τους τον ΝτεΆντρε Έιτον, στην αναμέτρηση κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, με την αιτία της απουσίας του να είναι πρωτοφανής στα χρονικά.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πήραν τη νίκη σε αγώνα-θρίλερ κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς και ξέφυγαν από τα χαμηλά πατώματα της Δύσης. Ο Τσάνσι Μπίλαπς, ωστόσο, μέτρησε μια σημαντική απουσία στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τον ΝτεΆντρε Έιτον.

Ο σέντερ από τις Μπαχάμες είναι ένα από τα σημεία αναφοράς των φετινών Μπλέιζερς, δίνοντας όγκο και δύναμη κοντά στο καλάθι. Στο παιχνίδι με τους Νετς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και η απουσία του δεν είχε να κάνει με κάποιον τραυματισμό ή κάποια τιμωρία από το ΝΒΑ.

Τι συνέβη και ο Έιτον απουσίασε; Η έντονη χιονόπτωση που έπληξε το Όρεγκον δημιούργησε πολλά θέματα στις μετακινήσεις. Στην περιοχή που διαμένει ο εκρηκτικός σέντερ ο πάγος και το χιόνι ήταν τέτοια που έκαναν την κυκλοφορία αποτρεπτική. Έτσι, λόγω του χιονιού ο Έιτον έμεινε σπίτι και παρά τις προσπάθειες, ακόμα και από ανθρώπους των Μπλέιζερς, ώστε να μπορέσει να μεταβεί κανονικά στο Moda Center, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Έτσι, ο Έιτον πήρε... ρεπό από το πουθενά, με το χιόνι να παίζει τα δικά του παιχνίδια στην αναμέτρηση. Και μπορεί η απουσία του να ήταν σημαντική, όμως στο φινάλε του αγώνα δεν επηρέασε την ομάδα του Πόρτλαντ, που κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μακάμπι και όλη τη δράση της Πέμπτης