Ράντοντιτς για Γκριγκόνις: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα είπε, εγώ είμαι προπονητής κι εκείνος παίκτης»

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© Intime

Ράντοντιτς για Γκριγκόνις: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα είπε, εγώ είμαι προπονητής κι εκείνος παίκτης»

Sportal newsroom 19:07 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 23.06.2024

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έδειξε διάθεση να σχολιάσει τα όσα είχε πει για εκείνον ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, δεν θέλησε να σχολιάσει όσα έχει πει γι' αυτόν ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο έμπειρος κόουτς έδωσε το παρών στο σεμινάριο προπονητών της Ευρωλίγκας στο κλειστό της Γλυφάδας και μιλώντας στην κάμερα της NOVA ρωτήθηκε για τον Μάριους Γκριγκόνις και όχι μόνο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τεχνικός ρωτήθηκε για την εμπειρία του στο τριφύλλι και τις διαφορές που υπήρχαν στη δική του περίοδο, δεν θέλησε να σχολιάσει όσα έχει πει ο Γκριγκόνις γι' αυτόν και τον συνεχάρη, όπως και τον Παναθηναϊκό συνολικά, για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη NOVA:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό και τις διαφορές με τον δικό του: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σπουδαία σεζόν, ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για τις διαφορές. Ο Αταμάν είναι εκπληκτικός προπονητής, πήρε τις EuroLeague με την Αναντολού Εφές, τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Άξιζαν να το πάρουν, το πήγαν βήμα – βήμα».

Για το αν θα ήθελε να απαντήσει στον Μάριους Γκριγκόνις και όσα έχει πει γι' αυτόν: «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Μάριους για τη σπουδαία σεζόν και τα τρόπαια. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ είμαι προπονητής, εκείνος είναι παίκτης. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και εκείνον για την κατάκτηση της EuroLeague».

Θυμίζουμε πως ο Μάριους Γκριγκόνις, στο πλαίσιο των πανηγυρισμών του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, πήρε το μικρόφωνο από το open bus στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και είπε τα εξής: «Θέλω απλώς να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και θέλω να τον συγχαρώ που είχε τόσο δίκιο».

 

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων
EUROLEAGUE

09:24 - 23.06.2024

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων

Οι ανακατατάξεις και οι μεταγραφές στις ομάδες της Euroleague δεν αφορούν μόνο τους ελεύθερους και τους μη πολιορκημένους. Αφορά και αυτούς που έχουν συμβόλαιο με τις νυν ομάδες τους -αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ήδη επτά ενεργές συμφωνίες «έσπασαν» και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει διώξει τους περισσότερους μέχρι στιγμής, αλλά η Παρτίζαν τον ανταγωνίζεται...