Οριστικό: Βρήκε ομάδα - έκπληξη ο Ράντονιτς!

Ντέγιαν Ράντονιτς

i

© Intime

Οριστικό: Βρήκε ομάδα - έκπληξη ο Ράντονιτς!

Sportal newsroom 00:14 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 14.08.2024

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Μπούντουτσνοστ.

Στο Μαυροβούνιο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως γράφεται στο εξωτερικό, έδωσε τα χέρια με την Μπούντουτσνοστ, επιστρέφοντας έτσι στον σύλλογο από την Ποντγκόριτσα, 10 χρόνια μετά.

Όπως αναφέρει το «MozzartSport», ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει στην Μπουντούτσνοστ, ομάδα την οποία είχε υπηρετήσει τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής παλιότερα, έχοντας γράψει ξεχωριστή ιστορία μαζί της.

Ο Ράντονιτς αποχώρησε τον Φεβρουάριο από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και έκτοτε έμεινε εκτός πάγκων, με τον ίδιο όμως να επιστρέφει στους πάγκους και στα μπασκετικά δρόμενα.

Ντέγιαν Ράντονιτς © Intime

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία που ο 53χρονος δεν θα αναλάβει ομάδα Ευρωλίγκας. Ο Ράντονιτς είχε θητεύσει στον πάγκο της Μπουντούτσνοστ ξανά από το 2005 έως το 2013, ενώ μετά πέρασε από αυτούς των Ερυθρού Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκού.

Το ξέσπασμα του Νίκου Παππά: Ο Ράντονιτς, τα... παλαμάκια, η «απόλυτη αναρχία» και ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:08 - 05.03.2023

Το ξέσπασμα του Νίκου Παππά: Ο Ράντονιτς, τα... παλαμάκια, η «απόλυτη αναρχία» και ο Ολυμπιακός

Ο Νίκος Παππάς μίλησε έξω από τα δόντια μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της αλήθειας για τη φετινή χρονιά.

Στην ομάδα της Μπούντουτσνοστ αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές θητείες και ως παίκτης, από το 1991 έως το 1993 και από το 1998 έως το 2002, ενώ ετοιμάζεται έτσι συνολικά για την 4(!) θητεία του στην Ποντγκόριτσα.