Ντέιβις: «Έχουμε βρει τη συνταγή να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Χέιζ - Ντέιβις σε στιγμιότυπο με τον ΜακΚίσικ

i

©Intime

Ντέιβις: «Έχουμε βρει τη συνταγή να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 19:25 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Δηλώσεις για τον αγώνα της Φενέρ με τον Ολυμπιακό έκανε ο Χέιζ - Ντέιβις. Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε επισήμανε ότι η ομάδα του έχει βρει μια συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να έχει στην Τουρκία επιτυχία όπως τη νίκη στο ΣΕΦ.

Ο Χέιζ - Ντέιβις μίλησε στο site της Euroleague για την αυριανή (3/5) αναμέτρηση της Φενέρ με τον Ολυμπιακό.

Μπαρτζώκας: «Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών...» (vid)
EUROLEAGUE

15:53 - 02.05.2023

Μπαρτζώκας: «Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών...» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις δυνατότητες που έχει ο Ολυμπιακός εν όψει των δύο πολύ κρίσιμων παιχνιδιών που δίνει στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague.

Ο παίκτης της τουρκικής ομάδας στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι σταθερά η καλύτερη ομάδα φέτος, λέγοντας ότι πλέον η Φενέρ έχει μια φόρμουλα ώστε να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, όπως συνήθως. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Euroleague όλη τη χρονιά. Ευτυχώς είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, οπότε έχουμε μια φόρμουλα ή μία συνταγή για να ακολουθήσουμε. Είναι στο χέρι μας».

Όσο για το... μυστικό της νίκης, ο παίκτης του Ιτούδη ήταν ξεκάθαρος:

«Όπως είπαμε μετά το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι, είμαστε πειθαρχημένοι. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι για 40 λεπτά και όποια ομάδα εκτελέσει το αγωνιστικό της πλάνο για ολόκληρο το παιχνίδι θα είναι αυτή που θα νικήσει. Θέλουμε να είμαστε εμείς».