Στην Αρμάνι ο ΜακΚόρμακ

Στην Αρμάνι ο ΜακΚόρμακ

Νίκος Καλαμπάκας 12:37 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 03.08.2024

Συμφωνία με τον Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ για την Αρμάνι η οποία προχώρησε στην 8η φετινή της μεταγραφή.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν σταματά την ενίσχυσή της και το μεσημέρι του Σαββάτου 3/8, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ.

Έτσι, η ρακέτα της θωρακίζεται με εντυπωσιακό τρόπο, αφού νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει και με τους Τζος Νίμπο, Ζακ Λεντέι και Ουσμάνι Ντιόπ, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν πολλές λύσεις κάτω από το καλάθι.

Ο ΜακΚόρμακ γνωρίζει την Ευρώπη αφού τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Μπεσίκτας, Νταρουσάφακα και Γαλατασαράι του πρόσφεραν συμβόλαια και εκείνος τα τίμησε και με το παραπάνω, καταγράφοντας 14.2 πόνττους και 7.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Με την απόκτηση του ΜακΚόρμακ το προφίλ της φετινής Αρμάνι αλλάζει εντελώς, αφού είναι ο 8ος νέος παίκτης της ομάδας, μετά τους Λεντέι, Νίμπο, Ντιόπ, Κοζέρ, Μπολμάρο, Ντιμίτριγεβιτς και Μπρουκς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!