Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μπράντον Ντέιβις που πάει στην Παρτίζαν!

Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μπράντον Ντέιβις που πάει στην Παρτίζαν!

Γιάννης Πάλλας 17:58 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 04.07.2024

Ο Μπράντον Ντέιβις αποχώρησε από τη Βαλένθια και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στην Παρτίζαν

Την αποχώρηση του Μπράντον Ντέιβις ανακοίνωσε επίσημα η Βαλένθια με τον Αμερικανό σέντερ να είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρτίζαν για να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της.

Ο Μπράντον Ντέιβις και η Βαλένθια έλυσαν τη συνεργασία τους συναινετικά έναν χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του. Ο Αμερικανός σέντερ που έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο, αναμένεται να υπογράψει στην Παρτίζαν, όπως και ο Στέρλινγκ Μπράουν που αποδεσμεύτηκε από την Άλμπα Βερολίνου.

Ο 32χρονος Μπράντον Ντέιβις είχε φέτος σε 59 εμφανίσεις με τη Βαλένθια 13,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 14,8 στην αξιολόγηση σε 22 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι έτοιμος πλέον να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θέλει να προσδώσει ισχύ και δύναμη στη ρακέτα σε συνδυασμό με την επιθετική ποιότητα που διαθέτει ο έμπειρος Μπράντον Ντέιβις.

Η Παρτίζαν που προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της με την παρουσία του πρώην παίκτη της Βαλένθια θα μπορέσει να αυξήσει την ενέργεια της και να γίνει πιο σκληρή, προκειμένου να επιστρέψει στα playoffs της Euroleague, μετά την πολύ κακή περσινή σεζόν, όπου τίποτε δεν πήγε καλά.

Ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο Σερβικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα της περσινής σεζόν, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι πιο κοντά στην δική του φιλοσοφία.

Μια ημέρα νωρίτερα η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Βίκτορ Κλαβέρ που ξεκίνησε την καριέρα του από τις «νυχτερίδες» και εκεί την ολοκλήρωσε στα 35 του χρόνια!

Το πωλητήριο των Μπόστον Σέλτικς και η χρηματιστηριακή τους αξία: Ο... μύθος για εμπλοκή του Ίλον Μασκ και οι πιθανοί αγοραστές
NBA

17:06 - 04.07.2024

Το πωλητήριο των Μπόστον Σέλτικς και η χρηματιστηριακή τους αξία: Ο... μύθος για εμπλοκή του Ίλον Μασκ και οι πιθανοί αγοραστές

Με το που ο Βικ Γκρούσμπεργκ ανακοίνωσε πως θα πουλήσει τους Μπόστον Σέλτικς, όλοι σκέφτηκαν πως ήρθε η ώρα ο Ίλον Μασκ να ασχοληθεί με το NBA. Επειδή όμως, εκείνος έχει το μυαλό του στον πλανήτη Άρη και όχι στον «μαγικό πλανήτη», στην επιφάνεια τοποθετούνται τρία ονόματα: Ένας νυν μέτοχος, το αφεντικό της Λίβερπουλ και αυτό της Αταλάντα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Βικτόρ Κλαβέρ έχοντας μεγάλη δόση συναισθήματος. «Συγχαρητήρια για την σπουδαία σου καριέρα», έγραψε στην ανάρτησή της και με αυτόν τον τρόπο ταυτόχρονα ενημέρωσε επίσημα πως ένας παίκτης που γεννήθηκε στην πόλη, αναδύθηκε από τις ακαδημίες της, έφθασε να αγωνίζεται μέχρι και το NBA, αποσύρεται από την ενεργό δράση.