Free agent ο Μπρους Μπράουν, απέρριψε την προσφορά των Νάγκετς

Μπρους Μπράουν

i

© photo by AAron Ontiveroz / Getty Images

Free agent ο Μπρους Μπράουν, απέρριψε την προσφορά των Νάγκετς

Νίκος Καλαμπάκας 19:13 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

O Μπρους Μπράουν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Νάγκετς απέρριψε την πρόταση των Καναδών, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχει κλείσει και οριστικά η πόρτα.

Ο παίκτης του Ντένβερ, Μπρους Μπράουν, θα γίνει free agent, αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμς Σαράνια, απάντησε αρνητικά στην πρόταση των πρωταθλητών, για συμβόλαιο 6.8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι ο Μπράουν αποφάσισε ότι ο χρόνος του στο Ντένβερ έχει τελειώσει, όμως αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Η συμφωνία που υπέγραψε ο "Cowboy Bruce" το περασμένο καλοκαίρι ήταν 13,3 εκατομμυρίων δολαρίων σε δύο σεζόν. Τη δεύτερη χρονιά είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί τα 6,8 εκατομμύρια δολάρια, την οποία τώρα έχει απορρίψει. 

Πλέον οι Νάγκετς θα μπορούσαν να του προσφέρουν συνολικά 7,7 εκατομμύρια δολάρια για το 2023-24. Ένα διετές συμβόλαιο αξίας 7,7 εκατομμυρίων δολαρίων τη σεζόν, δίνει στις πλευρές μια ευκαιρία για μια μακροπρόθεσμη συμφωνία το καλοκαίρι του 2024, με προσφορά που ξεκινάει από 13,4 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν.

Ο Μπράουν έχει γίνει βασικό μέλος των Nάγκετς και είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός ρολίστας της ομάδας. Οι 11,5 πόντοι του ανά αγώνα ήταν κορυφαία επίδοση στην καριέρα του, ενώ μέτρησε επίσης 4,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά αγώνα αγωνιζόμενος 80 παιχνίδια.

Ο Μπράουν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στο Ντένβερ μετά από δύο χρόνια στο Μπρούκλιν. Ξεκίνησε στο ΝΒΑ το 2008, έκατσε δύο σεζόν στους Πίστονς ενώ τα επόμενα δύο χρόνια τον βρήκαν στο Μπρούκλιν με τη φανέλα των Νετς.