Χάνει όλη τη rookie σεζόν του ο ΝταΡόν Χολμς - Τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο με τους Νάγκετς στο Summer League (vid)

Χάνει όλη τη rookie σεζόν του ο ΝταΡόν Χολμς - Τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο με τους Νάγκετς στο Summer League (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:08 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 13.07.2024

Στο ντεμπούτο του με τους Ντένβερ Νάγκετς στο Summer League ο ΝταΡόν Χολμς, No 22 του Draft, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και η σεζόν του ολοκληρώθηκε πριν καν ξεκινήσει.

Όταν ήρθε η σειρά των Ντένβερ Νάγκετς για να κάνουν την επιλογή τους στο Νο 22 του Ντραφτ, ήταν τρομερά χαρούμενοι που ο ΝταΡόν Χολμς ήταν ακόμα διαθέσιμος και τον πήραν με... κλειστά μάτια. Τώρα, είναι σοκαρισμένοι μαζί του, καθώς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας από το Κολοράντο στο Summer League o 22χρονος πάουερ φόργουορντ, απόφοιτος του Ντέιτον, τραυματίστηκε σοβαρά.

Έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, θα εγχειριστεί άμεσα και δεν πρόκειται να αγωνιστεί καθόλου στην rookie σεζόν του. Το μόνο που πρόλαβε δηλαδή να κάνει με τη φανέλα των Νάγκετς για φέτος είναι οι 11 πόντοι και τα 7 ριμπάουντ που πήρε στο φιλικό με τους Λος Άντζελες Κλίπερς μέχρι που εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος.

Ο ΝταΡόν Χολμς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ψηλούς της... φουρνιάς του 2024, αλλά θα πρέπει να περιμένουν όλοι και κυρίως οι Νάγκετς, υπομονετικά μέχρι να τον καμαρώσουν σε επίσημο αγώνα του NBA. Αυτό θα γίνει τη σεζόν 2025-26 και αρκεί να δούμε αν το τραυματισμός του θα τον επηρεάσει σε βαθμό που θα περιοριστούν οι δυνατότητές του.

«Κάλιο πέντε...» για τον Μπράνσον: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Νικς, αν και του χρόνου θα μπορούσε να πάρει τα διπλά!
NBA

08:36 - 13.07.2024

«Κάλιο πέντε...» για τον Μπράνσον: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Νικς, αν και του χρόνου θα μπορούσε να πάρει τα διπλά!

Ο Τζέιλεν Μπράνσον, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο του συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Νις, συμφώνησε στην επέκτασή του. Πήρε $156,5 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια και προτίμησε να εξασφαλίσει λιγότερα χρήματα τώρα, παρά να περιμένει το καλοκαίρι του 2025 όταν θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και $269 εκατομμύρια για πέντε χρόνια!

Το Ντένβερ τον υπολόγιζε ως back up του Νίκολα Γιόκιτς και ως σέντερ σε χαμηλά σχήματα και ως πάουερ φόργουορντ δίπλα από τον Σέρβο. Όταν όμως, ξεκινήσει η δράση αυτός ο ρόλος θα ανήκει σχεδόν αποκλειστικά στον Ντάριο Σάριτς, τον οποίο οι Σβόλοι απέκτησαν ως ελεύθερο από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε για τον Κροάτη από την Ευρώπη -και ειδικά από τον Παναθηναϊκό και την Αναντολού Εφές.