Η κρυφή επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς: Θέλει μαζί του στους Νάγκετς τον Βασίλιε Μίτσιτς! (vid)

Η κρυφή επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς: Θέλει μαζί του στους Νάγκετς τον Βασίλιε Μίτσιτς! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:06 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 01.06.2024

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκανε αίσθηση με το παιχνίδι του από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Χόρνετς, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα κατοικεί στη Σάρλοτ και τη νέα σεζόν. Οι φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη υπάρχουν (σαν καπνό, χωρίς όμως φωτιά), ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς θα ήταν πολύ χαρούμενος αν οι Νάγκετς τον έπαιρναν μαζί τους στο Ντένβερ.

Η πρώτη του εμπειρία στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν... πικρή, αλλά στη μέση της σεζόν 2023-24 ήρθαν και οι πρώτες γλυκές επιγεύσεις.

Όταν ο Βασίλιε Μίτσιτς έγινε ανταλλαγή στους Σάρλοτ Χόρνετς το status του αναβαθμίστηκε, ο ρόλος του επίσης και άρχισε να αποδεικνύει με πράξεις στα παρκέ του «μαγικού πλανήτη» πως μπορεί να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και μπορεί να επηρεάσει τα αγωνιστικά δεδομένα.

Με τους Χόρνετς έχει εγγυημένο συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και παρά το γεγονός ότι οι φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη δεν έχουν σταματήσει, στην πραγματικότητα ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ πλέον βρίσκεται στο στάδιο των καλοκαιρινών διακοπών και σύντομα θα μπει σε mood προετοιμασίας για την δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ.

Στη Σάρλοτ απέκτησε προοπτική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητος σε μία ομάδα που όταν είναι υγιής ο ΛαΜέλο Μπολ κατέχει όλες τις... εξουσίες: Και τις εκτελεστικές και τις οργανωτικές. Οπότε, το όνομά του δεν αποκλείεται να μπει και πάλι σε συζητήσεις για trade και υπάρχει ήδη μία ομάδα που αναμένεται να κάνει την προσπάθειά της για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το Bleacher Report και τον δημοσιογράφο Άντι Μπέιλι, αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είναι οι Ντένβερ Νάγκετς και εκεί υπάρχει ένας καλός του φίλος που θα ήθελε να συνεργαστεί (και πάλι) μαζί του. Ο Νίκολα Γιόκιτς έπαιζε παρέα με τον Βασίλιε Μίτσιτς στα νεανικά τους χρόνια στην Μέγκα του Βελιγραδίου, ενώ έχουν υπάρξει συμπαίκτες και στην εθνική ομάδα -κάτι που ίσως θα συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

O Joker θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος να έκανε παρέα και στο Ντένβερ με τον «Βάσα» και μάλιστα οι Νάγκετς φαίνεται πως σκέφτονται ήδη τρόπους για να τον αποκτήσουν. Έχει ένα συμβόλαιο περί των 7 εκατομμυρίων δολαρίων κι αν προφέρουν στους Χόρνετς τον νεαρό σέντερ, Ζέκο Νάτζι, δεν αποκλείεται να ακούσουν το «ναι» από τη Σάρλοτ.