Ο Ντέρικ Γουάιτ δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο σε κολλεγιακό αγώνα American Football (vid)

Ο Ντέρικ Γουάιτ δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο σε κολλεγιακό αγώνα American Football (vid)

Απόστολος Μαυράκης 20:01 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 18.09.2024

Ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς και διεθνής με τις ΗΠΑ, Ντέρικ Γουάιτ, συμμετείχε σε καβγά ενώ παρακολουθούσε κολεγιακό αγώνα American Football, δεχόμενος μπουνιά στο πρόσωπο.

Το 2024 αποτελεί ήδη μια ονειρική χρονιά για τον Ντέρικ Γουάιτ, αφού μετά την κατάκτηση του «δαχτυλιδιού» με τους Μπόστον Σέλτικς, κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ίδιος, προτού κάνει την είσοδό του στο NBA, πρώτα με τους Σπερς και έπειτα με τους «Κέλτες», αγωνιζόταν στην κολεγιακή ομάδα της γεννέτηράς του, το Κολοράντο.

Για χάρη της εν λόγω πολιτείας, ο Γουάιτ βρέθηκε ως θεατής σε ένα ντέρμπι American Football, μεταξύ του κολλεγίου του, Κολοράντο και του Κολοράντο Στέιτ. Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της γνωστής ιστοσελίδας «TMZ Sports», ο Ουάιτ φαίνεται να... έμπλεξε και τα πράγματα στις κερκίδες του γηπέδου ξέφυγαν.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο παραπάνω βίντεο, ο άσος των Σέλτικς δέχεται μια γροθιά στο κεφάλι, ενώ ο ίδιος φαίνεται να είναι έξαλλος και να ανταλλάσσει συνεχώς κουβέντες με αυτόν που τον βάρεσε. Μάλιστα, η μπουνιά ήταν τόσο εκκωφαντική, που... έβγαλε το καπέλο από το κεφάλι του Γουάιτ.

Βάσει των ρεπόρτερ του TMZ Sports, το κλίμα φαίνεται να ήταν τεταμένο αρκετή ώρα πριν δεχτεί την γροθιά ο Γουάιτ, με τον ίδιο και τον «δράστη» να έχουν από πριν μια λεκτική κόντρα. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν, όταν η ομάδα του Γουάιτ ήταν πλέον ξεκάθαρο πως θα κερδίσει. Λίγο το τι είχε προηγηθεί, λίγο το ότι οι δυο τους υποστήριζαν διαφορετικές ομάδες, τους έφερε στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.

Ντέρικ Ουάιτ: Ο Mr. Nobody που έγινε... εκτελεστής
NBA

09:17 - 28.05.2023

Ντέρικ Ουάιτ: Ο Mr. Nobody που έγινε... εκτελεστής

O 28χρονος Ντέρικ Ουάιτ έζησε μία ζωή μέσα στην απόρριψη, ώσπου ο Γκρεγκ Πόποβιτς του έδωσε την ευκαιρία! Στους Σαν Αντόνιο Σπερς καθιερώθηκε ως αξιόπιστη επιλογή και πλέον για τους Μπόστον Σέλτικς είναι ο ήρωας της σειράς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Γύρω από τους δύο εμπλεκόμενους μαζεύτηκε αμέσως πλήθος κόσμου, προσπαθώντας να λειτουργήσει... «πυροσβεστικά». Για την ώρα τουλάχιστον, το συμβάν αυτό φαίνεται πως... έμεινε εκεί και δεν έλαβε περεταίρω διαστάσεις. Ο ίδιος ο Γουάιτ δε, δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος και -μεταξύ μας- δεν είναι γνωστό εάν θέλει να το κάνει, ή εάν προτιμά να ξεχαστεί.