Ο Ντέρικ Ρόουζ το... τόλμησε: Έκανε δύο τατουάζ στο πρόσωπό του!

Ο Ντέρικ Ρόουζ το... τόλμησε: Έκανε δύο τατουάζ στο πρόσωπό του!

Γιώργος Γαβριλάκης 22:42 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 29.05.2024

Ο Ντέρικ Ρόουζ στα ντουζένια του και πριν τους διαδοχικούς τραυματισμούς του ήταν ασταμάτητος στο παρκέ. Πλέον, δεν σταματά να κάνει τατουάζ και ο 35χρονος γκαρντ των Γκρίζλις «επένδυσε» στα πρώτα του σχέδια στο πρόσωπό του.

Μεγάλο μέρος του κορμιού του καλύπτεται με τατουάζ. Μέχρι τώρα, ο Ντέρικ Ρόουζ είχε φθάσει μέχρι τον λαιμό και δεν είχε τολμήσει να πάρει... παραπάνω.

Ήρθε η ώρα όμως, να γεμίσει με μελάνι και το πρόσωπό του. Ο 35χρονος σταρ, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2023 αγωνίζεται με τους Μέμφις Γκρίζλις, επισκέφθηκε το Killer Tattoos και τον πασίγνωστο -στα λημέρια του NBA- δερματοστίκτη, Χοσέ Γκουιχόσα, και αφού του έδωσε εντολές εκείνος ανέλαβε να γράψει μπροστά απ' το αυτί του «ΑΑΑ» και λίγο κάτω από τον αριστερό του κρόταφο «Privilege Knowledge».

Το πρώτο αφορά στα αρχικά της συζύγου του, Αλέινα Α. Άντερσον, ενώ το πρώτο σημαίνει κάτι γι' αυτόν και στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Προνόμιο Γνώση».

Δεν ήταν πάντως, τα μόνα που έκανε την ίδια μέρα. Πέραν από το πρόσωπό του πρόσθεσε και ένα τατουάζ στο σώμα του, γράφοντας στην κοιλιά του «Khammurrabi», προφανώς και για κάποιον λόγο αφιερωμένο στον βασιλιά της Βαβυλωνίας ή στον κώδικα και τους νόμους του.

Ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του με τους Σικάγο Μπουλς έκανε τεράστια αίσθηση και μάλιστα είναι ο νεότερος MVP στην ιστορία, καθώς βραβεύθηκε το 2011 στα 22 του χρόνια. Τότε που οδήγησε τους Ταύρους στο Νο 1 της Ανατολής για πρώτη φορά στην μετά-Τζόρνταν εποχή, καταγράφοντας στην στατιστική του 25 πόντους, 7,7 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ.