Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Μήτογλου - Λεσόρ

i

Μήτογλου - Λεσόρ/©Intime

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Sportal newsroom 08:51 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (17:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με μία αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Σε αυτή ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο άδειο -λόγω τιμωρίας- κλειστό του ΟΑΚΑ, έχοντας σαν στόχο το 7Χ7 που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το «τριφύλλι» έκλεισε ιδανικά την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, επικρατώντας των Ζαλγκίρις και Βίρτους Μπολόνια, αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Εργκίν Αταμάν έχει δει τους παίκτες του να ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο στα «θέλω» του, κάτι που βγαίνει και στο παρκέ.

Ο Τούρκος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που είναι τραυματίες, την ώρα που το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση θα είναι ευκαιρία για να εντάξει ακόμα περισσότερο τον Κέντρικ Ναν στο πλάνο.

Στην αντίπερα όχθη η Ένωση θέλει να συνεχίσει στον ρυθμό των τελευταίων ημερών, πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του BCL κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν, στο κλειστό των Λιοσίων. Ο Ζοάν ΠΛάθα θέλει οι παίκτες του να διατηρήσουν το μομέντουμ των τελευταίων ημερών και η Ένωση να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στην αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Περιστέρι bwin - Λαύριο 89-87

ΠΑΟΚ - Άρης 82-76

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Κολοσσός Ρόδου - Καρδίτσα 73-67

Προμηθέας Πάτρας - Απόλλωνας Πάτρας 106-68

Μαρούσι - Ολυμπιακός 83-111

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 17:15