Ο Ντεβόντε Άπσον συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ

Ο Ντεβόντε Άπσον συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 21:39 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 03.08.2024

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον σέντερ από τις ΗΠΑ, Ντεβόντε Άπσον και αναμένεται να τον ανακοινώσει σύντομα.

Ο Ντεβόντε Άπσον θα είναι ο νέος Αμερικάνος του ΠΑΟΚ, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο ύψους 2.06 σέντερ, ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Αυτός είναι ο έκτος ξένος που ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ φέτος, αφού έχουν προηγηθεί οι Μπάρτλεϊ, Ρέινολντς, Κρούζερ, Χέντερσον, Φόρεστερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Άπσον αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπουγιουκτσεμτσέ και στο Κόσοβο με αυτή της Τρέπτσα.

Εκεί είχε 8.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 0.9 μπλοκ μέσο όρο. Ο Άπσον είναι γηρολόγος του ευρωπαϊκού μπάσκετ αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ελβετίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Αργεντινής, Κίνας και Ισραήλ.