Ντίξον για έναν μήνα στον Κολοσσό
i

Μάικλ Ντίξον/ⒸIntime

Ντίξον για έναν μήνα στον Κολοσσό

Sportal newsroom 13:28 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 20.08.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατέληξε στον Μάικλ Ντίξον για την ενίσχυση της οργάνωσης και της περιφέρειας του Κολοσσού H Hotels με καταρχήν συμφωνία για τον επόμενο μήνα.

Οι συζητήσεις με τον 32χρονο Ντίξον είχανε αίσιο τέλος και πλέον απομένει η άφιξή του στο σμαραγδένιο νησί στη λογική καταρχήν μηνιαίου συμβολαίου με επέκταση αυτού ακόμη και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός γκαρντ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στην ΑΕΚ την περίοδο 2016-17 έχοντας κατά μέσο όρο σε 25 παιχνίδια με 11,8 πόντους και 2,3 ασίστ.

Η λογική της απόκτησης του Ντίξον έχει για να αντικαταστήσει τον Στεφάνοβιτς ενώ είχε προηγηθεί και η αλλαγή του Άλεξ Μπαρσέλο με τον Κρις Κόφεϊ. Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι αν θα αφιχθεί άμεσα στην Ρόδο ώστε να κάνει το ντεμπούτο του με τον Κολοσσό κόντρα στην πρώην εν Ελλάδι ομάδα του. Την ΑΕΚ το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας.

Ποιος είναι
Ο Ντίξον γεννήθηκε στο Μίζουρι την 1η Δεκεμβρίου 1990, με τη συμφωνία του με τον Κολοσσό να αποτελεί και δώρο γενεθλίων του, αποτελεί έναν γυρολόγο της «γηραιάς ηπείρου». Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λιθουανία σε Πιένο και Ντζουκίγια, στη Τσεχία με τη Νίμπουργκ, στην Γαλλία για λογαριασμό του Στρασβούργου, στην Τουρκία με τη Μπασακσεχίρ, στο Ισραήλ με τη Μπνέι Χερτζέλια, στην Ιταλία με τη Ρετζιάνα, στην Αίγυπτο με την Αλ Ιτιχάντ, στη Ρουμανία με την Κλουζ, στη Γεωργία με τη Τιτέμπ και τελευταία του ομάδα ήταν η πολωνική Βίκι Μόρσκιε Στσέτσιν.

Σταρκς: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι»
Ο Τι Τζέι Σταρκς τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα του Κολοσσού H Hotels, www.kolossosbc.gr, για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ (28/11, 15:45) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

«Όπως όλοι ξέρουμε η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που παίζει στο Basketball Champions League, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το ματς. Πιστεύω ότι οι προπονητές μας θα καταστρώσουν ένα εξαιρετικό πλάνο για το παιχνίδι, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη. Εάν εμείς ακολουθήσουμε αυτό το πλάνο και το εκτελέσουμε σωστά, τότε πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας».