Ντίλον Μπρουκς: «Είμαι ο κακός, ο παλιάνθρωπος, το κάθαρμα της ιστορίας» (vids)

Ντίλον Μπρουκς

i

© Fiba

Ντίλον Μπρουκς: «Είμαι ο κακός, ο παλιάνθρωπος, το κάθαρμα της ιστορίας» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:19 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 14.08.2024

Μετά την παράστασή του και τα ρεκόρ καριέρας του κόντρα στις ΗΠΑ στον «μικρό τελικό» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Καναδός φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς, Ντίλον Μπρουκς, αποδέχθηκε (επιτέλους) τον ρόλο που του έχει επιβάλει η ζωή και ο μύθος γύρο από το όνομά του!

Φυσιογνωμίες σαν και τη δική του πάντα πρέπει να αποδεικνύουν την αξία τους. Δεν θα τους χαριστεί τίποτα και μία λάθος απόφαση, μία κίνηση εκτός των ορίων της πολιτικής ορθότητας, μπορεί να στρέψει εναντίον τους ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο Ντίλον Μπρουκς πάντως, τις τελευταίες ώρες περνάει τις πιο... υπερήφανες στιγμές της ζωής του. 

Ο Καναδάς με αυτόν πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ νίκησε τις ΗΠΑ στον μικρό τελικό σε ένα παιχνίδι 245 πόντων που θύμιζε περισσότερο ΝΒΑ μονομαχία παρά ένα ματς που έκρινε μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Επειδή ο Μπρουκς στο ΝΒΑ αγωνίζεται από το 2017, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει κερδίσει τον σεβασμό που ζητάει και πολλοί τον κακολογούν, αυτός τώρα απλώς αποδέχεται τον ρόλο του κακού και δηλώνει: «Οταν μπαίνω στο παρκέ, νοιώθω σαν τον Κόμπι Μπράιαντ. Αυτήν την ψυχολογία έχω και προσπαθώ να διατηρώ την Black Mamba mantelity που καθιέρωσε εκείνος» και με τους 39 πόντους με 7/8 τρίποντα κόντρα στις ΗΠΑ τα κατάφερε περίφημα. Επίσης, «Η περσόνα μου είναι αυτή του κακού, του καθάρματος της ιστορίας» και πλέον την αποδέχεται και συνεχίζει τη ζωή του χαμογελαστός. 

Το Μουντομπάσκετ πάντως, αποτελεί παρελθόν γι' αυτόν (και για όλους) και επόμενη στάση του είναι το Χιούστον. Η νέα του ομάδα στο ΝΒΑ είναι οι Ρόκετς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού (2024) περιμένουν και αυτόν και τον Καναδά για μία ακόμα κούρσα προς τα μετάλλια.  


Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: