Πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για τον Μήτογλου

Ντίνος Μήτογλου

i

Μήτογλου / © Intime

Πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για τον Μήτογλου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:16 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου την Τρίτη 4 Ιουλίου θα περιμένει το αποτέλεσμα της ακροαματικής διαδικασίας στο CAS για την υπόθεση του ντόπινγκ, με την τελική απόφαση να παίζει κομβικό ρόλο για το μέλλον του.

Ώρα μηδέν για τον Ντίνο Μήτογλου

Ο διεθνής φόργουορντ την Τρίτη 4 Ιουλίου έχει την ακροαματική διαδικασία στο CAS για την υπόθεση του ντόπινγκ, με την τελική απόφαση να είναι τελεσίδικη και να κρίνει τα πάντα σχετικά με το μέλλον του. 

Ντίνος Μήτογλου και Μάριο Χεζόνια © Intime

Ο Μήτογλου είχε τιμωρηθεί με 32 μήνες μακριά από τα παρκέ για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μία ποινή που ξεκίνησε να μετρά από τις 4 Μαρτίου 2022, όταν δηλαδή έδωσε το δείγμα ούρων μετά από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με την προσπάθεια για μείωση της ποινής να συνεχίζεται.

Ο Ντίνος Μήτογλου, μετά την πρωτόδικη απόφαση, αποφάσισε να προσφύγει στο CAS προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία της τελεσίδικης απόφασης για το μέλλον του, με τον ίδιο να επιλέγει τον Αλέξη Κούγια για να τον εκπροσωπήσει στην διαδικασία. 

Σε περίπτωση που η ποινή μειωθεί, κάτι που θα σημαίνει πως θα έχουν εξελιχθεί ευνοϊκά τα πράγματα για τον Μήτογλου, τότε η επιστροφή του στη δράση θα είναι προ των πυλών. Τι σημαίνει αυτό; Πως στις αρχές της σεζόν 2023-24 θα είναι σε θέση να πατήσει και πάλι παρκέ, φωνάζοντας το δικό του «I'm back». 

Σε περίπτωση που η ποινή μειωθεί κατά 12 μήνες, τότε η επιστροφή στη δράση θα οριστεί τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει την επόμενη ομάδα του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

O Σλούκας ρυθμιστής στα μεταγραφικά: Το καλό σενάριο της παραμονής και το... κακό που «δείχνει» Καλάθη ή Ντόρσεϊ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:55 - 03.07.2023

O Σλούκας ρυθμιστής στα μεταγραφικά: Το καλό σενάριο της παραμονής και το... κακό που «δείχνει» Καλάθη ή Ντόρσεϊ

Ο Κώστας Σλούκας δεν έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, με τα πάντα να παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του. Το Sportal αναλύει τα δεδομένα σε περίπτωση παραμονής ή αποχώρησης του 33χρονου γκαρντ.

Το πότε θα επιστρέψει, ωστόσο, εξαρτάται από την έκβαση της ακροαματικής διαδικασίας στο CAS, με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του να καθορίζουν πολλά και στο μεταγραφικό παζάρι τους επόμενους μήνες.