Το βαρέλι δεν έχει πάτο: Οι Πίστονς πάνε από το κακό στο χειρότερο... (vid)

Το βαρέλι δεν έχει πάτο: Οι Πίστονς πάνε από το κακό στο χειρότερο... (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:09 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τους Ντιτρόιτ Πίστονς τη φετινή σεζόν και μια φάση είναι ενδεικτική της ψυχολογίας που υπάρχει εντός των τειχών, η οποία έχει πιάσει... πάτο!

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς μπήκαν στη σεζόν με όνειρα και προσδοκίες, στοχεύοντας σε πλασάρισμα ακόμα και στα πλέι οφ της Ανατολής. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως φέτος η ομάδα του Μόντι Ουίλιαμς έγραψε αρνητική ιστορία, με 28 διαδοχικές ήττες, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία της λίγκας.

Παρά τη νίκη απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς στα τέλη του Δεκέμβρη (τελευταίο παιχνίδι του 2023 για την ακρίβεια), τα «πιστόνια» εξακολουθούν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Κάτι που αποτυπώνεται όχι μόνο στο ρεκόρ τους, αλλά και στην εικόνα τους μέσα στο παρκέ. Διότι από τη νίκη εκείνη μετρούν 7 διαδοχικές ήττες.

Ενδεικτική ήταν μια στιγμή από το παιχνίδι κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο Κίλιαν Χέιζ έκανε την επαναφορά, δίνοντας την μπάλα στον Αϊζάια Στιούαρτ. Ο φόργουορντ των Πίστονς όμως νομίζοντας πως δεν είχε γίνει επαναφορά, πήγε κι αυτός πίσω από τη βασική γραμμή, για να κάνει επαναφορά με τη σειρά του.

Αμέσως οι διαιτητές καταλόγισαν το λάθος, με τις αντιδράσεις των δύο παικτών να είναι χαρακτηριστικές της απογοήτευσης που υπήρχε. Πιο εκδηλωτικοί όμως ήταν οι συνεργάτες του Μόντι Ουίλιαμς, οι οποίοι έπιαναν το κεφάλι τους με όσα έβλεπαν στο παρκέ της Little Ceasar's Arena.

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...