Οι 26 σερί ήττες των Πίστονς έχουν αιτία... (vid)

Κέιντ Κάνινγχαμ, Αϊζάια Στιούαρτ

Οι 26 σερί ήττες των Πίστονς έχουν αιτία... (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:14 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 14.08.2024

Την ώρα που οι Ντιτρόιτ Πίστονς «τρέχουν» ένα από τα χειρότερα ρεκόρ διαδοχικών ηττών στην ιστορία του ΝΒΑ, ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να δείξει πως το σερί δεν είναι τυχαίο.

Η σεζόν εξελίσσεται με εφιαλτικό τρόπο για τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Διότι οι υψηλές προσδοκίες του καλοκαιριού έχουν πάει... περίπατο, με την ομάδα του Μίσιγκαν να έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη. Αυτό αποτυπώνεται και στο ρεκόρ της, καθώς μετράει 2-27, έχοντας 26 διαδοχικές ήττες.

Το σερί αυτό αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του ΝΒΑ, με την ομάδα του Μόντι Ουίλιαμς να γράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Το πιο ανησυχητικό απ' όλα μάλιστα είναι πως η... κατρακύλα δείχνει να μην έχει τέλος για τα «πιστόνια», τα οποία δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτα.

Για όλα όμως υπάρχει μια αιτία και ένα βίντεο που έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες είναι η απόδειξη πως αν τα πράγματα πάνε άσχημα, έχουν τρόπο να γίνουν ακόμα χειρότερα. Διότι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, οι παίκτες του Ουίλιαμς τα... έσπασαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των Πίστονς έβρισκαν σίδερο σε κάθε προσπάθεια που επιχείρησαν, δείχνοντας πως δεν θεωρούνται τυχαία η χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.

Το βίντεο είναι η καλύτερη απόδειξη...