Στην Μπασκόνια ο Ντόντα Χολ!

Στην Μπασκόνια ο Ντόντα Χολ!

Νίκος Καλαμπάκας 22:53 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 23.07.2024

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του σέντερ από τις ΗΠΑ, Ντόντα Χολ.

Μπασκόνια και Ντόντα Χολ αποφάσισαν να ρίξουν... βόμβα στην Euroleague και ο σύλλογος από τη Βιτόρια ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μονακό.

Ο Χολ έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Euroleague, στο οποίο πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια ως παίκτης της Μονακό.

Ο σέντερ από τις ΗΠΑ θα αποχωριστεί τον αγαπημένο του Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο συνεργάστηκαν άψογα στο Πριγκιπάτο και θα αναζητήσει την τύχη του στη Βιτόρια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χολ μέτρησε με τους Μονεγάσκους 4.9 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικάνος μετά την έλευση του Γιώργου Παπαγιάννη στο Μονακό, χαιρέτησε την παλιά του ομάδα και πλέον ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Euroleague, με τη φανέλα της Μπασκόνια!

«Η Παρτίζαν τα βρήκε με την Μπασκόνια και παίρνει τον Μονέκε»

Όπως αναφέρουν σέρβικα δημοσιεύματα, ένας παίκτης της Μπασκόνια αναμένεται να ακολουθήσει ένα άλλο δρομολόγιο. Ο λόγος για τον Τσίμα Μονέκε, καθώς η Παρτίζαν φέρεται να πληρώνει το buy out που είχε θέσει η ισπανική ομάδα για τον εκρηκτικό power forward.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μπασκόνια δεν έβαλε εμπόδιο στη μεταγραφή, με τους Σέρβους να πληρώνουν την ρήτρα ύψους 900 χιλιάδων ευρώ.

Συμφωνία-ρεκόρ με Αταμάν, για έναν Παναθηναϊκό νέων... αστέρων!
EUROLEAGUE

21:39 - 23.07.2024

Συμφωνία-ρεκόρ με Αταμάν, για έναν Παναθηναϊκό νέων... αστέρων!

Οι λεπτομέρειες του deal των... 7 λεπτών ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν, που έχουν ως κοινό στόχο να προστεθούν κι άλλα αστέρια στη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τις επόμενες κινήσεις τους.

Αν η μεταγραφή αυτή γίνει πράξη και επίσημα, θα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες... βόμβες του φετινού καλοκαιριού και ειδικότερα για την Παρτίζαν, αφού ο Μονέκε είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Euroleague.

Ο 28χρονος φόργουορντ με την Μπασκόνια την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 13,6 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής σε αγώνες της EuroLeague.