Γιάννης Μπουρούσης και Λούκα Ντόντσιτς μαζί στη Μύκονο!

Λούκα Ντόντσιτς

Γιάννης Μπουρούσης και Λούκα Ντόντσιτς μαζί στη Μύκονο!

Sportal newsroom 21:00 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 09.07.2024

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Λούκα Ντόντσιτς χαλαρώνουν στη Μύκονο, μαζί τους είναι και ο Γιάκα Μπλάζιτς

Μια δυνατή φιλία σφυρηλατημένη από την διετία (2013-2015) που αγωνίστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης διατηρούν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Λούκα Ντόντσιτς.

Οι δυο πρώην συμπαίκτες βρίσκονται στη Μύκονο με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να χαλαρώνει έπειτα από μια πολύ έντονη σεζόν, όπου δεν πήρε... ανάσα, καθώς μετά τους τελικούς με τους Μπόστον Σέλτικς βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Προολυμπιακό τουρνουά με τη Σλοβενία.

Ο Ντόντσιτς με τον Μπουρούση έχουν μια καταπληκτική σχέση από τα χρόνια της Ρεάλ, όπου ο Έλληνας σέντερ ήταν από τους φτασμένους παίκτες της «Βασίλισσας» και ο νεαρός Λούκα ήταν υπό την προστασία του!

Τα χρόνια πέρασαν, ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε ένας από τους σούπερ σταρ του ΝΒΑ, αλλά η σχέση του με τον Γιάννη Μπουρούση παραμένει το ίδιο δυνατή και όποτε έρχεται στη χώρα μας για διακοπές πάντα τον καλεί για να τον συναντήσει.

Στη Μύκονο λοιπόν οι δυο πρώην συμπαίκτες και πολύ καλοί φίλοι χαλαρώνουν αυτές τις ημέρες, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται και ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης του Μπουρούση από τη θητεία του στην Λαμποράλ Κούτσα, ο Γιάκα Μπλάζιτς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς που λατρεύει τη Μύκονο και δεν παραλείπει να την επισκέφτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι χαλαρώνει προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του εν όψει της επόμενης εξίσου απαιτητικής σεζόν στο ΝΒΑ.

Δείτε το post του Γιάννη Μπουρούση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: