Ο Ντόντσιτς και η παρέα του διασκέδασαν στον Φέρρη μετά την ήττα από την Ελλάδα

Λούκα Ντόντσιτς

i

© Intime

Ο Ντόντσιτς και η παρέα του διασκέδασαν στον Φέρρη μετά την ήττα από την Ελλάδα

Sportal newsroom 18:40 - 07.07.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς γνώρισε την ήττα από την Ελλάδα στο ΣΕΦ και μετά... έπνιξε τον πόνο του στον Θοδωρή Φέρρη.

Η σεζόν 2023-24 έλαβε τέλος για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ηττήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (6/7) από την Ελλάδα (96-68) στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά.

Λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής με τελικό προορισμό την πατρίδα του, ο Ντόντσιτς θέλησε να... πνίξει τον πόνο του στο νυχτερινό κέντρο «Posidonio Music Hall», εκεί όπου τραγουδούν οι Θοδωρής Φέρρης, Νίκος Απέργης, Φαίη Θεοχάρη.

Μάλιστα, στην παρέα του Λούκα βρίσκονταν ο πατέρας του και οι Βλάτκο Τσάντσαρ, Κλέμεν Πρέπελιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Αλεξέι Νίκολιτς κι όπως είναι λογικό, μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν.

Η συνάντηση και η αγκαλιά Σπανούλη - Ντόντσιτς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Σλοβενία

Στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τους Σλοβένους ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Βασίλης Σπανούλης είχε θερμή συνομιλία με τον Λούκα Ντόντσιτς και κατόπιν αγκαλιάστηκαν, δείχνοντας τον μεγάλο σεβασμό του ενός για τον άλλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πήγε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια της Σλοβενίας, ζητώντας από τον Λούκα Ντόντσιτς τα παπούτσια του υπογεγραμμένα για χάρη του υιού του.

Ο Σπανούλης έπεισε τον Γιάννη και η Εθνική «πετάει»!

Ο Σπανούλης έπεισε τον Γιάννη και η Εθνική «πετάει»!

Ο Γιάννης Πάλλας αναλύει την εικόνα της Ελλάδας που βρίσκεται ένα βήμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εξηγεί γιατί ο τρόπος χρησιμοποίησης του Αντετοκούνμπο που είναι «κλειδί» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πιστώνεται στο Βασίλη Σπανούλη

Η Ομοσπονδία της Σλοβενίας ανέβασε το βίντεο με τη συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τον Λούκα Ντόντσιτς όπου τους δείχνει να συζητούν σε εξαιρετικό κλίμα, χαμογελώντας.