Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έρχεται ξανά στην Ελλάδα - Που θα βρίσκεται από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου (vids)
i

© photo by Alika Jenner / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έρχεται ξανά στην Ελλάδα - Που θα βρίσκεται από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 22:40 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 10.06.2024

Ο Νο 1 καλεσμένος του NBA Basketball School που θα γίνει στο ξενοδοχείο της Μεσσηνίας, Costa Navarino, θα είναι ο Hall of Famer του «μαγικού πλανήτη» και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 1996, Ντομινίκ Ουίλκινς.

Την πρώτη φορά που πάτησε τα χώματα της Ελλάδας ήταν στις 1 Οκτωβρίου του 1995. Και ήρθε απευθείας από το ΝΒΑ για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ντομινίκ Ουίλκινς είναι ένας από τους κορυφαίος Αμερικανούς που έπαιξαν ποτέ στην Ευρώπη και μάλιστα με την πράσινη φανέλα κατέκτησε την Euroleague το 1996.

Το καλοκαίρι του 2024 ο 64χρονος Human Highlight Film (όπως ήταν το μακροσκελές προσωνύμιό του), ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες στην ιστορία θα επιστρέψει στη χώρα μας, αυτή τη φορά ως καλεσμένος του NBA Basketball School που διοργανώνεται στην Πύλο της Μεσσηνίας και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Costa Navarino.

Από τις 23 μέχρι τις 26 Ιουνίου ο Ουίλκινς θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα, ενώ ένας ακόμα πρώην NBAer, o Μάικλ Μπράντλεϊ, θα λάβει μέρος στο camp και μάλιστα ως διευθυντής του, από τις 30 Ιουνίου έως της 17 Αυγούστου.

Οι Αμερικάνοι, θρύλοι του NBA, που δεν ήξερες ή δεν θυμόσουν ότι έπαιξαν στην Ευρώπη (vids)
REST OF THE WORLD

17:28 - 22.07.2023

Οι Αμερικάνοι, θρύλοι του NBA, που δεν ήξερες ή δεν θυμόσουν ότι έπαιξαν στην Ευρώπη (vids)

Δώδεκα παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο ΝΒΑ, κάποιοι εκ των οποίων έγραψαν ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ήρθαν στην Ευρώπη για να αγωνιστούν. Με αφορμή την απόφαση του Κέμπα Ουόκερ να υπογράψει στη Μονακό, το Sportal σας παρουσιάζει τους μεγαλύτερους αστέρες του «μαγικού πλανήτη» που πέρασαν τον Ατλαντικό...

Στο NBA Basketball School μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 6-18 ετών, αλλά και ενήλικοι αθλητές, ενώ υπάρχουν διάφορα πακέτα για όλα τα... πορτοφόλια. Οι επιλογές ξεκινούν για τους ανήλικους από το τριήμερο αθλητικό σεμινάριο που κοστίζει 330 ευρώ, ενώ το πλήρες επταήμερο πακέτο κοστίζει 620 ευρώ. Για τους 18+ κάθε μέρα συμμετοχής τους στις δράσεις κοστίζει 60 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.