Άνοιξε η πόρτα της εξόδου: Ο πρώτος που κουνάει μαντήλι από τον Ερυθρό Αστέρα!

Όγκνιεν Ντόμπριτς

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου: Ο πρώτος που κουνάει μαντήλι από τον Ερυθρό Αστέρα!

Νίκος Καλαμπάκας 16:55 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση να εγκαταλείψει τον Ερυθρό Αστέρα και να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Βίρτους Μπολόνια.

Το τέλος της σεζόν πλησιάζει στη Σερβία και κάποιοι παίκτες που αγωνίζονται σε σερβικούς συλλόγους και έχουν ως μοναδική... εκκρεμότητα το game 5 της ΑΒΑ Liga, έχουν ήδη χαράξει τη νέα τους πορεία.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται και πάει καιρός που οι εικασίες για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει πρώτος είναι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το Sportand, ο Όγκνιεν Ντόμπριτς είναι από τους πρώτους που αποχωρούν από τηn ομάδα ενώ είναι ήδη γνωστό και το που πηγαίνει.

Ο Ντόμπριτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα φέτος, αλλά θα φύγει από τον σύλλογο αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι κοινό μυστικό ότι ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βίρτους Μπολόνια και αυτή η συμφωνία έχει πλέον, όπως γράφεται οριστικοποιηθεί.

Φέρεται να αποδέχτηκε το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και να αποφάσισε να φορέσει τα χρώματα του ιταλικού συλλόγου από την επόμενη σεζόν.

Καζάνι που βράζει: Πάντερ και Νάναλι δεν έδωσαν το χέρι τους σε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα (vid)
ABA LIGA

22:36 - 20.06.2023

Καζάνι που βράζει: Πάντερ και Νάναλι δεν έδωσαν το χέρι τους σε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ και ο Τζέιμς Νάναλι της Παρτιζάν δεν έδωσαν το χέρι τους στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού της Αδριατικής Λίγκας.

Ο μέσος όρος του σε ΑΒΑ και Ευρωλίγκα ήταν 9,9 πόντοι και για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ιδιαίτερα σημαντικός στη σειρά των τελικών της ΑΒΑ Λιγκ, όπου η ομάδα του θα δώσει τον τελικό των τελικών στην έδρα της Παρτιζάν, σε ένα ματς που θα γίνει την Πέμπτη 22/6 στις 20.00.