Ο Ντόμπριτς του Ερυθρού Αστέρα μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο

Όγκνιεν Ντόμπριτς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Ντόμπριτς του Ερυθρού Αστέρα μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο

Παναγιώτης Ραμαντάνης 23:45 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 25.09.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του, αλλά το πρώτο ματς δεν κύλησε ιδανικά, μιας και οι πρωταθλητές Σερβίας γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Dubai BC, η οποία θέλει να εδραιωθεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου που ενισχύθηκαν το καλοκαίρι, έχουν ως στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μία καλή πορεία στη Euroleague. Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, μίλησε για τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως ειλικρινή και πολύ εργατικό.

Ο Ντόμπριτς είπε: «Μίλησα μαζί του το καλοκαίρι, όταν κάναμε τις διαπραγματεύσεις. Μου φάνηκε ειλικρινής και πολύ εργατικός. Τα είδα όλα αυτά και στις προπονήσεις αργότερα. Είδα πόσο αφοσιωμένος είναι, πόση προσοχή δίνει στις λεπτομέρειες, πόση δουλειά βάζει στην προετοιμασία, η οποία ήταν δύσκολη και απαιτητική.

Θέλουμε να ξεχωρίσουμε στη φετινή Euroleague, όπως και στις άλλες διοργανώσεις και προετοιμαστήκαμε για αυτό. Θα μου άρεσε να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός, γιατί και οι παίκτες και οι προπονητές είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Πλέον, είναι δικό μας θέμα να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».