Καμία ανησυχία για Ντόνσιτς - Προληπτική η αποχώρησή του (vid)
i

© Intime

Καμία ανησυχία για Ντόνσιτς - Προληπτική η αποχώρησή του (vid)

Sportal newsroom 22:39 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 14.08.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς προκάλεσε ανησυχία με τον τραυματισμό του στο Ελλάδα - Σλοβενία, εντούτοις, σύμφωνα με το ESPN, η αποχώρηση του από το παρκέ ήταν για προληπτικούς λόγους.

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβενία, το οποίο είχε φιλικό χαρακτήρα και διεξαγόταν προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Άπαντες στο ΟΑΚΑ και ειδικότερα από την πλευρά των φιλοξενούμενων σοκαρίστηκαν με τον τραυματισμό του, εντούτοις αυτός δεν εμπνέει ανησυχία.

Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ESPN το οποίο υποστήριξε, επικαλούμενο μία πηγή, πως δεν υπάρχει κανένας φόβος για την κατάσταση του παίκτη. Ο λόγος αποχώρησης του από το παρκέ ήταν για να μην επιδεινωθεί ο τραυματισμός του, με δεδομένες και τις επόμενες αναμετρήσεις. 

Πανζουρλισμός στο ΟΑΚΑ με Ντόντσιτς: Αγώνας για φωτογραφίες και αυτόγραφο!

Το ΟΑΚΑ υποδέχτηκε τις Ελλάδα και Σλοβενία, οι οποίες αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό το οποίο έλαβε χώρα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες ήταν αρκετός και πριν την έναρξη του αγώνα είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με έναν αστέρα του NBA.

O λόγος για τον Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος άφησε για λίγο τις ΗΠΑ, προκειμένου να αγωνιστεί στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο εθνικές. Όπως ήταν λογικό, η άφιξη του στην Ελλάδα προκάλεσε... τρέλα, αφού ουκ ολίγοι φίλαθλοι έδωσαν «μάχη» για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο του 24χρονου.