Ντόρσεϊ: «Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές, πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Ντόρσεϊ: «Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές, πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Απόστολος Μαυράκης 23:45 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 16.09.2024

Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά το νικητήριο τρίποντό του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, για τον τελικό του τουρνουά IBT Crete. Ο ίδιος σημείωσε 15 πόντους με 3/5 τρίποντα, ενώ «κατέβασε» και 3 ριμπάουντ, με highlight της εμφάνισής του ωστόσο να αποτελεί το νικητήριο τρίποντο που έβαλε σχεδόν με την λήξη του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 73-70.

Αφού πλήγωσε την τέως ομάδα του, ο Ντόρσεϊ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι, αλλά και την επιστροφή του στο ερυθρόλευκο περιβάλλον:

«Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είναι αντίπαλος. Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές. Μου αρέσει να παίρνω αυτά τα σουτ και ευτυχώς η μπάλα μπήκε μέσα. Εδώ έζησα την πρώτη ελληνική εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εδώ, αγαπώ την Κρήτη, το νησί, τους ανθρώπους, τους φιλάθλους. Μου δίνουν χαρά κάθε φορά που έρχομαι εδώ».

Εν συνεχεία, μιλώντας για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το 2022 είπε τα εξής:

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά κάποια πράγματα γίνονται και παίρνουν τον δρόμο τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και που τα πάντα λειτούργησαν έτσι ώστε να επιστρέψω. Ήρθα για κάποιον λόγο. Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Πρέπει να βρούμε την χημεία μας και έχουμε τον χρόνο ώστε να τα καταφέρουμε μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς»

Σχετικά με το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Χρειαζόμαστε πολλούς καλούς παίκτες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς αλλά διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Όπως είπα πρέπει να βρούμε την χημεία μας και να καταλάβει ο ένας το παιχνίδι του άλλου»

Ντόρσεϊ show: «Ξέρανε» την πρώην του, Φενέρμπαχτσε, με τρίποντο... βόμβα και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

22:33 - 15.09.2024

Ντόρσεϊ show: «Ξέρανε» την πρώην του, Φενέρμπαχτσε, με τρίποντο... βόμβα και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στον τελικό του Crete International Basketball Tournament τη Φενέρμπαχτσε και πήρε τη νίκη στο τουρνουά με 73-70, χάρις σε τρίποντο του Ντόρσεϊ στο φινάλε.

Τέλος, μίλησε για το ελληνικό Σούπερ Καπ και την περίπτωση συνάντησης των ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης:

«Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς πριν από την έναρξη της Euroleague. Μου έλειψαν αυτά τα ντέρμπι. Το κίνητρο για αυτά τα ματς είναι πολύ μεγάλο.»