Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό - Η Φενέρ ορίζει το χρονικό πλαίσιο των εξελίξεων

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό - Η Φενέρ ορίζει το χρονικό πλαίσιο των εξελίξεων

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:01 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 26.06.2024

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού να ξαναντύσει στα ερυθρόλευκα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που με τη σειρά του επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τους Πειραιώτες. Ωστόσο εκκρεμούν οι συζητήσεις αποδέσμευσης του από τη Φενέρ, η οποία και θα «αποφασίσει» το τάιμινγκ μιας... δρομολογημένης μεταγραφής.

Η υπόθεση Ντόρσεϊ - Ολυμπιακός φαινεται πως οδεύει προς το τέλος της, με τα δεδομένα να κινούνται υπέρ του... γάμου, όμως αυτός ακόμη δεν είναι «τελειωμένος», καθώς δεν εξαρτάται απόλυτα από τον Ολυμπιακό ή τον παίκτη.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 25.06.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντόρτμουντ, Βερολίνο, Κολωνία και Μόναχο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, το χάσμα ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα του Πειραιά ολοένα και μικραίνει, πράγμα που σημαίνει πως οι δύο πλευρές δεν είναι μακριά από την οριστική συμφωνία. Παρόλα αυτά, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο, από το οποίο, βέβαια, θέλει και να απεμπλακεί.

Η Φενέρμπαχτσε δεν θέλει να τον κρατήσει. Ο ίδιος ο Ντόρσεϊ θέλει να αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός θέλει τον αθλητή και εκείνος θέλει να παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κάπως έτσι, τα δεδομένα μοιάζουν υπέρ του... γάμου, όμως, όσο η αποδέσμευση δεν έρχεται, δεν μπορεί να υπάρξει και οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ.

Τα παραπάνω φάνηκαν και από τα λόγια του Νίκου Λώτσου, του σπουδαίου ατζέντη του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο «Φως». «Έχει επαφές αυτή τη στιγμή με τον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά πιστεύω θα βρεθεί λύση. Έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά εν γνώσει της μιλάμε με τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε σε φάση αναμονής, όμως επειδή και οι τρεις πλευρές θέλουν να γίνει η μετακίνηση-η Φενέρ να βγει από το συμβόλαιό του, ο Ντόρσεϊ να πάει στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός να πάρει τον Ντόρσεϊ που έχει ελληνικό διαβατήριο-πιστεύω ότι θα τα βρούμε. Δεν είμαστε μακριά, θεωρώ ότι με καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση», είπε ο έμπειρος εκπρόσωπος στη συνέντευξή του και ουσιαστικά μας βάζει στο... κλίμα όλων των παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει επαφές με τον παίκτη, το οικονομικό χάσμα των δύο πλευρών έχει γεφυρωθεί σε μεγάλο βαθμό και τα δεδομένα δείχνουν πως μπορούμε σύντομα να έχουμε το κάτι παραπάνω. Πριν από όλα όμως, πρέπει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, κάτι που φαίνεται βέβαια πως δεν θα αργήσει να συμβεί.