Ο Ντόρσεϊ έχασε την ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη και θα καθυστερήσει να φτάσει Ελλάδα

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Ο Ντόρσεϊ έχασε την ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη και θα καθυστερήσει να φτάσει Ελλάδα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:15 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 21.08.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα καθυστερήσει λίγο να φτάσει στην Ελλάδα, καθώς έχασε την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Μια μικρή περιπέτεια είχε η άφιξη του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Ελλάδα, με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού να χάνει την ανταπόκρισή του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν να φτάσει στην Ελλάδα στις 21/8, στις 20:20 το απόγευμα, όμως δεν πρόλαβε την πτήση από την Κωνσταντινούπολη και θα φτάσει στη χώρα μας με καθυστέρηση.

Εν τέλει ο ΤάιλερΝτόρσεϊ θα φτάσει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8), με την πτήση του από Κωνσταντινούπολη να προσγειώνεται Ελλάδα στις 3:05. Έτσι, ο παίκτης θα είναι κανονικά στην Ελλάδα την Δευτέρα (26/8), ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος εκείνη την ημέρα αρχίζει τις προπονήσεις του για τη σεζόν 2024 – 2025.

Ολυμπιακός: «Η προσπάθεια του Δ. Γιαννακόπουλου να αποποιηθεί των ευθυνών του και να μας φιμώσει έπεσε στο κενό»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:32 - 21.08.2024

Ολυμπιακός: «Η προσπάθεια του Δ. Γιαννακόπουλου να αποποιηθεί των ευθυνών του και να μας φιμώσει έπεσε στο κενό»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως το αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για διαγραφή των ανακοινώνεων των Ερυθρολεύκων για τον ίδιο, απορρίφθηκε από το το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν η πρώτη μεταγραφή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες το φετινό καλοκαίρι να έχουν κάνει δικούς τους, πέραν του Ντόρσεϊ, τους Σάσα Βεζένκοφ, Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!