Ντος Σάντος: «Η παρουσία του Τεόντοσιτς στον Ερυθρό Αστέρα είναι πιο σημαντική από τα χρήματα»

Ο Γιάγκο Ντος Σάντος σε προπόνηση του Ερυθρού Αστέρα

i

Twitter / CRVENA ZVEZDA

Ντος Σάντος: «Η παρουσία του Τεόντοσιτς στον Ερυθρό Αστέρα είναι πιο σημαντική από τα χρήματα»

Νίκος Καλαμπάκας 12:52 - 19.09.2023

Ο νέος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Γιάγκο Ντος Σάντος, αποθέωσε τον Σέρβο συμπαίκτη του, Μίλος Τεόντοσιτς.

Μια από τις πολλές και ηχηρές μεταγραφές του Ερυθρού Αστέρα το φετινό καλοκαίρι ήταν ο Γιάγκο ντος Σάντος.

O διεθνής Βραζιλιάνος γκαρντ πήρε τη μεγάλη απόφαση και υπέγραψε στην ομάδα της Σερβίας, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας, η οποία είναι φέτος πανίσχυρη. Η έλευση των Τεόντοσιτς, Νέιπιερ, Χάνγκα και Μπιέλιτσα έχει ισχυροποιήσει πολύ την περιφέρεια της ομάδας, η οποία φέτος στοχεύει στην είσοδό της στα playoffs της Euroleague. 

Σε δηλώσεις του σε Μέσο της Σερβίας, ο Ντος Σάντος τόνισε ότι μεγαλύτερο κίνητρο για να αποδεχθεί την πρόταση των Σέρβων από τα χρήματα, ήταν η παρουσία του Μίλος Τεόντοσιτς εκεί. Όπως αποκάλυψε μάλλιστα, ο Σέρβος γκαρντ είναι ένας από τους αγαπημένους του παίκτες και τον παρακολουθεί από το ξεκίνημα της καριέρας του:

«Παρακολουθώ τον Τεόντοσιτς εδώ και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια και τώρα κάθεται δίπλα μου. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, για να εξελίξω το παιχνίδι μου. Παρακολουθούσα στην καριέρα του Τέο και η καθημερινή συνύπαρξη μαζί του είναι πιο σημαντική από τα λεφτά για μένα», είπε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Για μένα είναι σαν όνειρο, είναι τρελό. Αγωνιζόμουν στη Γερμανία και τώρα θα παίζω σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρωλίγκας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έχω τη δυνατότητα να συνεργαστώ μ’ αυτούς τους παίκτες, τους προπονητές και όλους εδώ».

Υπνθυμίζεται ότι ο Γιάγκο Ντος Σάντος οδήγησε την Ουλμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου στα πλέι οφ και πλέον μετακόμισε στο Βελιγράδι, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με τον Αστέρα.