Μεταγραφών συνέχεια για την Ντουμπάι: Απέκτησε και τον Πρέπελιτς

Μεταγραφών συνέχεια για την Ντουμπάι: Απέκτησε και τον Πρέπελιτς

Sportal newsroom 21:18 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 25.07.2024

Το ρόστερ της Dubai BC γεμίζει σταδιακά, με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να κάνει δικό της και τον Κλέμεν Πρέπελιτς ενόψει συνέχειας.

Η νεοσύστατη ομάδα από το Ντουμπάι έχει θέσει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, που θα την βρει στην ABA Liga να αντιμετωπίζει ομάδες όπως η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να χτίσουν μια ομάδα δυνατή και γεμάτη.

Ο Γιούριτσα Γκόλεματς έχει σηκώσει μανίκια και στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οι κινήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά τους Αχμέτ Ντουβερίογλου, Αουμπού Αμπάς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Λέον Ραντόσεβιτς και Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, ένας ακόμα παίκτης με πολύ σημαντική εμπειρία στα παρκέ έκανε το ταξίδι για Ντουμπάι.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα προσπαθήσει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας, με την ομάδα του Ντουμπάι να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα 3 χρόνια (2+1), σε μια κίνηση που δυναμώνει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Ο Πρέπελιτς έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο την τελευταία δεκαετία, φτάνοντας ακόμα και στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον με την εμπειρία του θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα του Γκόλεματς.