Ποια είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας από το Ντουμπάι

Ποια είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας από το Ντουμπάι

Γιάννης Πάλλας 21:34 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 12.07.2024

Η Ντουμπάι BC συμφώνησε με τον Νέιτ Μέισον που υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα από το Ντουμπάι που θα αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα (ABA League).

Ο Γιούριτσα Γκόλεματς που είναι σε αναζήτηση των παικτών που θα πλαισιώσουν την ομάδα κατέληξε στον Νέιτ Μέισον (29χρ., 1.88) για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Με αυτή τη μεταγραφή το Dubai Basketball Club, άνοιξε... λογαριασμό, όσον αφορά την ενίσχυση για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Νέιτ Μέισον είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία που πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την τουρκική ομάδα Μερκεζεφέντι, όπου είχε κατά μέσο όρο 19,6 πόντους και 6,7 ασίστ.

Ο 29χρονος γκαρντ έχει περάσει από αρκετά πρωταθλήματα παίζοντας στη Ρωσία, τη Γαλλία, το Ισραήλ, το Πουέρτο Ρίκο και την Κίνα αφού έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τους Texas Legends της G- League.

Ο προπονητής της ομάδας του Ντουμπάι Γιούριτσα Γκόλεματς, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή την πρώτη μεταγραφική κίνηση: «Ο Μέισον ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, προσέλκυσε προσφορές από ομάδες της EuroLeague. Η απόφασή του να έρθει μαζί μας αντανακλά την εμπιστοσύνη του στο όραμά μας και τον βασικό ρόλο που θα παίξει».