Η Ντουμπάι BC έκλεισε το ρόστερ της με τον Λέιτον Χάμοντς

Η Ντουμπάι BC έκλεισε το ρόστερ της με τον Λέιτον Χάμοντς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:32 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 23.08.2024

Ο Λέιτον Χάμοντς ανακοινώθηκε από την Ντουμπάι BC, η οποία, με την απόκτηση του Αμερικανού, έκλεισε το ρόστερ της.

Η Ντουμπάι BC έκανε την τελευταία της μεταγραφική κίνηση για την σεζόν 2024 – 2025, με την νεοσύστατη ομάδα να κάνει δικό της τον Λέιτον Χάμοντς.

Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς, η οποία θα αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα τη νέα σεζόν, με την απόκτηση του Λέιτον Χάμοντς, ολοκλήρωσε το ρόστερ της, με τον Αμερικανό να γίνεται η 12η μεταγραφή της το φετινό καλοκαίρι.

Η Ντουμπάι BC έχει ήδη αποκτήσει τους Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Λέον Ραντόσεβιτς, Αβούντου Αμπάς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Αλέκσα Ουσκόκοβιτς, Θέρντι Ραβένα, Γιασάρ Μπόρα, Τζακόρεϊ Ουίλιαμς και Νέιτ Μέισον.

Ο Λέιτον Χάμοντς φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της Μπεσίκτας, έχοντας κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 33% στα τρίποντα στο Eurocup.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!