Πάει για το πρώτο «μπαμ» η Ντουμπάι BC

Ντανίλο Άντζουσιτς

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Πάει για το πρώτο «μπαμ» η Ντουμπάι BC

Νίκος Καλαμπάκας 17:47 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 02.07.2024

Δυνατά θέλει να ξεκινήσει τις μεταγραφικές της κινήσεις η ομάδα από το Ντουμπάι που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ABA. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο πρώτος της στόχος ακούει στο όνομα του Ντανίλο Άντζουσιτς.

Η Ντουμπάι BC τη νέα σεζόν θα κάνει... πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της ABA Liga και ήδη προχώρησε στην πρώτη «δυνατή» της προσθήκη!

Ο Άντζουτσιτς είναι νέος μπασκετμπολίστας του Ντουμπάι, μιας ομάδας που θα αγωνίζεται στην Αδριατική από την ερχόμενη σεζόν. Ο Σλοβένος προπονητής Γιούριτσα Γκόλεματς ανέλαβε την ομάδα και ο Άντζουσιτς θα είναι μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας σημείωσε 9,3 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά αγώνα την περασμένη σεζόν στην ABA και η μεταγραφή του στο Ντουμπάι επισημοποιήθηκε από τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ράζνατοβιτς.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

18:05 - 02.07.2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ευλογία η κατάρα; | Sportal EXPLAINER

Και τώρα έρχονται τα δύσκολα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ! Η ανυπαρξία του Κριστιάνο Ρονάλντο σ´ αυτό το Euro, υπό νορμάλ συνθήκες, θα τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον πάγκο. Θα πάρει την απόφαση ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας με κίνδυνο να τινάξει τα πάντα στον αέρα; Το Sportal.gr σε συνεργασία με την TCL, αναλύει.

Στο Βελιγράδι έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η νέα ομάδα της ABA θέλει να προχωρήσει και στην απόκτηση του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι.

Αυτό επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Αδριατική Λίγκα και μέσω αυτής να πάρει ένα εισιτήριο για την Euroleague, αφού ο απότερος στόχος της ομάδας, είναι αυτός.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Πάντως, ο πρώην παίκτης του Περιστερίου είναι πιο πιθανό να αγωνιστεί στην Τουρκία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος έχει προτάσεις από ομάδες της χώρας και σκέφτεται να... ενδώσει, αφού εκεί θα αγωνίζεται και η σύντροφός του, γεγονός που δίνει στους Τούρκους πολλούς... πόντους ώστε να τον κάνουν δικό τους.