Ακόμη δεν προπονείται ο Ντουράντ με την Team USA!

Κέβιν Ντουράντ και Πάολο Μπανκέρο

Ακόμη δεν προπονείται ο Ντουράντ με την Team USA!

Γιάννης Πάλλας 21:26 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 13.07.2024

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για την Team USA στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ συνεχίζει να μην προπονείται ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν, αλλά τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν την Team USA σε ησυχία, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Κέβιν Ντουράντ!

Ο σούπερ σταρ της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην κνήμη, ο οποίος δεν του έχει επιτρέψει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Έτσι, μετά τον Κάουι Λέοναρντ που βγήκε νοκ άουτ και αντικαταστάθηκε από τον Ντέρικ Γουάιτ ο ομοσπονδιακός προπονητής Στηβ Κερ καλείται να παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Κέβιν Ντουράντ.

Ο σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην κνήμη, λόγω του οποίου δούλεψε αποκλειστικά ατομικά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχίσει να το κάνει στο Άμπου Ντάμπι, όπου η Team USA θα δώσει δύο φιλικά, με την Αυστραλία (15 Ιουλίου) και τη Σερβία (17 Ιουλίου), με την οποία θα αναμετρηθεί στη φάση των ομίλων στη Λιλ.

Ο Στηβ Κερ δεν ανησυχεί και περιμένει από τον Κέβιν Ντουράντ να είναι έτοιμος για το ολυμπιακό τουρνουά όπου θα διεκδικηθεί το πέμπτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο.

«Απομένουν ακόμα λίγες εβδομάδες μέχρι την τελική απόφαση, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα παίξει» δήλωσε με βεβαιότητα ο προπονητής της Team USA.

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι κι ένα... γεράκι τράβηξε την προσοχή του Κάρι (vid)

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι κι ένα... γεράκι τράβηξε την προσοχή του Κάρι (vid)

Η Team USA έφτασε στο Άμπου Ντάμπι όπου θα δώσει τα φιλικά προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ο Στεφ Κάρι κράτησε στο χέρι του ένα... γεράκι, το εθνικό σύμβολο του κράτους.

Κι αν ο Κάουι Λέοναρντ αντικαταστάθηκε στην ομάδα από τον Ντέρικ Γουάιτ, εάν τελικά δεν τα καταφέρει ο Κέβιν Ντουράντ (κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) τότε τη θέση του πιθανότατα θα πάρει ο Τζέιλεν Μπράουν.