Ντουράντ: «Τα χρήματα δεν είναι το παν, θέλω να μεγαλώσω περισσότερο το όνομά μου»

Κέβιν Ντουράντ

Ντουράντ: «Τα χρήματα δεν είναι το παν, θέλω να μεγαλώσω περισσότερο το όνομά μου»

Νίκος Καλαμπάκας 17:23 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 18.10.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε σε Μέσο των ΗΠΑ και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει τις δύο επόμενες σεζόν με τους Σανς, εξηγώντας παράλληλα γιατί τα χρήματα δεν είναι για τον ίδιο το σημαντικότερο πράγμα.

Το μπάσκετ εκτός από άθλημα αποτελεί και εγρασία για αυτούς που παίζουν το παιχνίδι.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος σε δηλώσεις του τόνθισε ότι πέρα από τα χρήματα, ο ίδιος έχει το μυαλό του και στην... παρακαταθήκη που θα αφήσει όταν σταματήσει να αγωνίζεται.

Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται επί σειρά ετών στο ανώτερο επίπεδο και στόχος του, όπως ομολόγησε είναι να μεγαλώσει μέσα από το άθλημα το όνομά του.

Μιλώντας στο Arizona republic o KD επισήμανε ότι το χρήμα δεν είναι αυτοσκοπό, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που σκέφτεται είναι οι δύο επόμενες σεζόν που έχει συμβόλαιο με τους Σανς.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση για 18 χρόνια. Δεν επικεντρώνομαι στα χρήματα. Θέλω απλά να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος και να μεγαλώνω το όνομα μου. Να δω πόσο σπουδαίος θα γίνω. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος μου. Όταν είναι να έρθει η στιγμή, θα έρθει. Έχω ακόμα δύο σεζόν στο τωρινό μου συμβόλαιο και επικεντρώνομαι σε αυτές».