Ο Σάκοτα δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ - Ο λόγος της απουσίας

Ντράγκαν Σάκοτα

Ο Σάκοτα δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ - Ο λόγος της απουσίας

Χρήστος Τσάλτας 19:21 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 26.10.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έδωσε το παρόν στη συνέντευξη Τύπου, καθώς είχε κλείσει ο λαιμός του και δεν μπορούσε να μιλήσει, με τον άμεσο συνεργάτη του, Αντρέα Βιτσεντζούτο, να εξηγεί το πώς ήρθε η ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ Betsson δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έζησε με τον δικό του τρόπο και μάλιστα δεν... έβγαινε η φωνή του στο φινάλε. Αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίασε από τη συνέντευξη Τύπου.

Ο Αντρέα Βιτσεντζούτο, ο άμεσος συνεργάτης του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, τον αντικατέστησε, εξηγώντας τι δεν δούλεψε στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Όσα είπε ο Αντρέα Βιτσεντζούτο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Καλησπέρα σε όλους. Παίξαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Αντιμέτωπίσαμε αρκετά προβλήματα σε καταστάσεις 1 εναντίον 1. Για εμάς ήταν δύσκολο να σταματήσουμε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε ρυθμό και καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Η άμυνα δεν μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και άξιζαν τη νίκη».

Για την αμυντική προσπάθεια και την εικόνα στο ζωγραφιστό: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για συγκεκριμένους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε παίξει καλύτερη άμυνα. Κάναμε καλή δουλειά στο τρανζίσιον αμυντικά σταματώντας τον Μπάρτλεϊ, αλλά έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ζωγραφιστό. Έπρεπε να αποφύγουμε κάποια λάθη».