Το... καρφί του Σακοτα για το πρωτάθλημα: «Ξέρουμε πού πατάμε, χαίρομαι που ο Αγγελόπουλος ήταν μπροστάρης στο Salary Cap»
i

Ντράγκαν Σάκοτα / © Intime

Το... καρφί του Σακοτα για το πρωτάθλημα: «Ξέρουμε πού πατάμε, χαίρομαι που ο Αγγελόπουλος ήταν μπροστάρης στο Salary Cap»

Χρήστος Τσάλτας 14:50 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 02.10.2024

Ο Ντράγκαν Σακοτα ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως ο στόχος της ΑΕΚ Betsson είναι η παρουσία στο Final Four του BCL ενώ έστρεψε τα βέλη του στο πρωτάθλημα, φέρνοντας στην συζήτηση το Salary Cap.

Στο Basketball Champions League της FIBA, η ΑΕΚ έκανε την πρεμιέρα της και ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Με τη νίκη επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν ξεκίνησε εντυπωσιακά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις σε μία διοργάνωση που στοχεύσει στη διάκριση, ενώ τρία 24ωρα πριν την έναρξη της Stoiximan GBL για τη σεζόν 2024-25, ο προπονητής της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις τους.

«Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανασύνταξης και αναδημιουργίας. Προσπαθούμε να κτίσουμε τις βάσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους γιατί είμαστε η ΑΕΚ», είπε για αρχή ο Σάκοτα.

Το πλάνο που βγήκε και οι δύο άξονες που οδήγησαν την ΑΕΚ Betsson σε νίκη στην πρεμιέρα του BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

11:45 - 02.10.2024

Το πλάνο που βγήκε και οι δύο άξονες που οδήγησαν την ΑΕΚ Betsson σε νίκη στην πρεμιέρα του BCL

Απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν έπρεπε να λειτουργήσουν αρκετά πράγματα με τον σωστό τρόπο για την ΑΕΚ Betsson. Όπως και έγινε, με την Ένωση να δείχνει έτοιμη τόσο πνευματικά, όσο και τακτικά.

Εξήγησε επίσης πως «θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο BCL και να φτάσουμε και μέχρι το Final Four», ενώ εστίασε και στο εγχώριο πρωτάθλημα. σχολιάζοντας πως εκεί «επικρατεί αυτή η αδικία, όπως έχουμε ξαναπεί, με τις ομάδες της Ευρωλίγκας - και χαίρομαι που η Διοίκησή μας και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος είναι μπροστάρηδες στην προσπάθεια για δημιουργία Salary Cup - ξέρουμε πού πατάμε.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν μπορούμε τα πάντα. Είναι μονόδρομος η παρουσία του στο γήπεδο για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και στελέχη όλων των ομάδων», κατέληξε.