Σάκοτα: «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα για να κερδίσουμε τη Βόννη»

Ντράγκαν Σάκοτα

Σάκοτα: «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα για να κερδίσουμε τη Βόννη»

Χρήστος Τσάλτας 17:15 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 14.10.2024

Σύνθημα νίκης από τον Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ Betsson κόντρα στη Βόννη, στην Γερμανία, με τον Σάλε να εξηγεί τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη.

Το πρόγραμμα για την ΑΕΚ Betsson περιλαμβάνει ταξίδι στη Γερμανία, για την 2η αγωνιστική του BCL. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Βόννη, στο Telekom Dome, με στόχο τη νίκη που θα την εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι απαιτητικό για τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα, κάτι που γνωρίζει καλά ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως οι Γερμανοί έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson μιλώντας για το παιχνίδι με την Βόννη τόνισε: «Έχουμε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο στο BCL και στο δρόμο μας έχουμε πλέον δύο σερί αγώνες εκτός έδρας. Θα δούμε πώς θ’ αντιδράσουμε. Αυτή τη φορά, θα έχουμε αντίπαλο μία ομάδα, που τις τελευταίες τέσσερις μέρες έχει παίξει με δύο γερμανικές ομάδες Ευρωλίγκας.

Η Βόννη νίκησε την Άλμπα, ενώ χθες πάλεψε στο Κύπελλο και παραλίγο να κερδίσει και τη Μπάγερν. Ξέρουμε, ότι είναι πολύ σοβαρή ομάδα, μ’ έναν εξαιρετικό γκαρντ, που μπορεί να «σκοράρει» απ’ όλες τις θέσεις. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα για να κερδίσουμε…»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!