Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε στο 100% - Υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ Betsson

Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε στο 100% - Υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για νίκη»

Χρήστος Τσάλτας 18:07 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 04.10.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Άρη και τόνισε πως η Ένωση χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσει στο 100% ετοιμότητας.

Μετά την πρεμιέρα στο BCL η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Άρη, εκτός έδρας, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο έναν κύκλο πολύ απαιτητικών και δύσκολων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα στο Αλεξάνδρειο και τόνισε πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να παλέψει για τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Παράλληλα επεσήμανε πως χρειάζεται λίγος ακόμα χρόνος προκειμένου η Ένωση να βρεθεί στο 100% από πλευράς ετοιμότητας και να δείξει στο παρκέ το πραγματικό της πρόσωπο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας και στο Πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε, ότι δεν μπορούμε να διαλέξουμε ποιους αντιπάλους θέλουμε και με ποια σειρά. Ξεκινάμε με δύσκολα ματς, έτσι όπως προέκυψαν από την κλήρωση. Ο Άρης είναι μία ομάδα, που παραδοσιακά έχει μία από τις καλύτερες έδρες.

Το ρόστερ της ομάδας μας ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να είμαστε 100% έτοιμοι για τέτοιου είδους ματς. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη».

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ: