Ο Σάκοτα αποκάλυψε την οδηγία που έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ Betsson ενόψει ΠΑΟΚ

Ντράγκαν Σάκοτα

Ο Σάκοτα αποκάλυψε την οδηγία που έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ Betsson ενόψει ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:16 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 25.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τονίζει προς τους παίκτες του πως πρέπει να είναι πιο έξυπνοι στην άμυνα.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η AEK Betsson ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά και απαιτήσεις, για το οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε το σύνθημα, ξεκινώντας από την άμυνα. Μάλιστα μια από τις οδηγίες που έδωσε στους παίκτες του είναι να παίξουν πιο έξυπνα στην άμυνα, ενώ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Όσα είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ο αντίπαλός μας έχει παίξει περισσότερα ματς από εμάς στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο Πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας το Περιστέρι, και έπαιξε πολύ δυνατά εναντίον του Παναθηναϊκού εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα κι όπως είπαμε και στις προπονήσεις να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο το εύκολο καλάθι. Είναι σημαντικό ματς. Πιστεύω, όμως, ότι βρισκόμαστε στην αρχή, δεν κρίνει την πορεία κανενός αυτό το ματς, αλλά οπωσδήποτε μία νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».