Σάκοτα: «Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL - Θα τα δώσουμε όλα για πρόκριση»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα

Σάκοτα: «Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL - Θα τα δώσουμε όλα για πρόκριση»

Χρήστος Τσάλτας 18:58 - 30.09.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την πρεμιέρα της ΑΕΚ Betsson στη σεζόν, απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και ξεκαθάρισε πως οι κιτρινόμαυροι έχουν φιλοδοξίες και υψηλές βλέψεις στην Ευρώπη.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας ΑΕΚ Betsson είναι προ των πυλών. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην Sunel Arena και θέλει να μπει με το δεξί στη σεζόν. Άλλωστε για τους κιτρινόμαυρους το BCL αποτελεί μεγάλο στόχο για διάκριση, κάτι που τόνισε και ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Σάλε υπογράμμισε πως η Ένωση έχει φιλοδοξίες για διάκριση στην Ευρώπη, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους μέσα στη σεζόν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν τόνισε: «Ξεκινά για εμάς αύριο η νέα αγωνιστική περίοδος, και μάλιστα σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL. Είναι κάτι, που δεν το κρύβουμε. Ξέρουμε, ότι ο Όμιλός μας διαθέτει πολύ καλές ομάδες. Παρόλα αυτά, εννοείται πώς θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό.

Αντίπαλός μας αύριο, είναι μία ομάδα, που έχει συμμετάσχει σε πολλά ματς προετοιμασίας και είναι φορμαρισμένη. Μη ξεχνάμε, ότι έφτασε στον Τελικό του Λιγκ Καπ και διεκδικεί τον τίτλο σε λίγες ημέρες. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, αλλά θα το διαχειριστούμε. Αντιμετωπίζουμε επίσης μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, με up tempo παιχνίδι, και τρίποντα. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά το ματς για να τη σταματήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε πει, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!