Σάκοτα: «Κάναμε άθλια τέταρτη περίοδο - Το χειρότερο παιχνίδι μας»

Σάκοτα: «Κάναμε άθλια τέταρτη περίοδο - Το χειρότερο παιχνίδι μας»

Χρήστος Τσάλτας 23:02 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 15.10.2024

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η ΑΕΚ Betsson είχε μια άθλια τέταρτη περίοδο, ενώ στάθηκε στα 20 λάθη των παικτών του.

Κόντρα στην Βόννη η ΑΕΚ Betsson γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν, με το τελικό 93-74 να αποτυπώνει την υπεροχή των Γεμανών στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν οι παίκτες του Ροέλ Μουρς στην τέταρτη περίοδο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι της Ένωσης στη σεζόν, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα 20 λάθη των παικτών του, αλλά και την τέταρτη περίοδο, την οποία και χαρακτήρισε άθλια.

Ο προπονητής της Ένωσης είπε: «Συγχαρητήρια στην Βόννη. Εμείς είχαμε άσχημη αρχή. Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση να παίξουν. Είχαμε άθλια τέταρτη περίοδο. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Για έναν λόγο σταματήσαμε να παίζουμε, δώσαμε ελεύθερα σουτ. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Είχαμε κακές αποφάσεις, 20 λάθη. Αυτό λέει τα πάντα. Είναι μακράν το χειρότερο παιχνίδι μας. Η Βόννη είναι καλή ομάδα, οπότε αυτό μπορεί να συμβεί».

Ο Σι Τζέι Μπράις είπε από την πλευρά του: «Αρχίσαμε νωθρά το παιχνίδι, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι»

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο, Παρί - Παναθηναϊκός και καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη