Σάκοτα: «Το μόνο πλεονέκτημα για την ΑΕΚ είναι το όνομά της»

Σάκοτα: «Το μόνο πλεονέκτημα για την ΑΕΚ είναι το όνομά της»

Χρήστος Τσάλτας 15:45 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 26.06.2024

Η ΑΕΚ κληρώθηκε σε όμιλο με Ρίγκα, Ραμάτ Γκαν και ομάδα από τα προκριματικά του BCL και ο Ντράγκαν Σάκοτα επεσήμανε πως το μόνο πλεονέκτημα της Ένωσης σε αυτή τη φάση είναι το όνομά της.

Ως επικεφαλής ομίλου η ΑΕΚ είχε κλήρωση στα μέτρα της. Κι αυτό γιατί στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα βρει στο δρόμο της την Ρίγα, από τη Λετονία, την Ραμάτ Γκαν από το Ισραήλ, αλλά και ομάδα που θα προκριθεί από τον τέταρτο προκριματικό όμιλο.

Στην παρούσα φάση οι κιτρινόμαυροι δεν κάνουν πολλά σχόλια για την διαδικασία, κάτι που φάνηκε και από τα λόγια του Ντράγκαν Σάκοτα. Το ρόστερ άλλωστε είναι υπό... κατασκευή, με τον «Σάλε» να τονίζει πως σε πρώτη φάση το πλεονέκτημα των κιτρινόμαυρων είναι το όνομά τους και το brand name που κουβαλούν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε την κλήρωση του BCL λέγοντας: «Προφανώς, δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή την περίοδο, επειδή δεν γνωρίζουμε την δυναμικότητα των ομάδων. Όλες οι ομάδες τώρα «κτιζόμαστε». Το σίγουρο είναι, ότι έχουμε μακρινά ταξίδια, κι αυτό δεν είναι ευχάριστο. Περιμένουμε να μάθουμε επίσης, και ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας από τα προκριματικά. Θα έχουμε χρόνο, λοιπόν, να μιλήσουμε πιο αναλυτικά το επόμενο διάστημα.

Αυτή τη στιγμή το μόνο πλεονέκτημα είναι το Όνομά μας, αλλά το όνομα μόνο του δεν… παίζει μπάσκετ. Θέλουμε, ωστόσο, να είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα οργανωθούμε σωστά, και ότι θα φτιάξουμε καλή ομάδα, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL».